3 buitenritten.jpg

Ruiterroutes in Epe

Vanaf de camping zijn de uitgestrekte bossen en de prachtige heidegebieden van de Veluwe makkelijk bereikbaar voor ruiters en menners. Hier kun je met je paard genieten van de prachtige ruiter- en menpaden. De routes zijn in kaart gebracht via een knooppuntenroute netwerk speciaal voor recreatieve menners en ruiters.

Stalhouderij het Zwarte Paard.jpg

Gezinsarrangementen

Met 2 Friese paarden door het Wisselse Veen
Een uur leerzaam en avontuurlijk op pad met vrienden of het gezin? Stalhouderij Het Zwarte Paard bied je de gelegenheid om de prachtige omgeving van het Wisselse Veen te verkennen. De tocht duurt een uur of anderhalf uur, afhankelijk van jouw wensen kun jij en de (klein) kinderen zelf de leidsels ter hand nemen en ervaren hoe het is om een span Friese paarden voor een wagen te besturen. Daarnaast wordt er van alles over de paarden en de omgeving verteld. Deze arrangementen zijn geschikt voor jong en oud. Ben je wat moeilijker te been? De wagen heeft een lage en veilige instap. Er kunnen maximaal 5 volwassenen mee.

Paardrijden op de Veluwe tijdens de vakantie

Zwarte Paard Boxen in kapschuur.jpg

Buitenritten & Pensionstalling

Tijdens je vakantie een heerlijke buiten rit maken? Dat kan bij Stalhouderij Het Zwarte Paard in Emst. Geniet van het bos, de heide en het veengebied van de Veluwe. Deze ritten zijn uitsluitend voor ervaren ruiters. Bij Stalhouderij Het Zwarte Paard is ook het mogelijk om je paard tijdens je vakantie te stallen. Voor meer informatie en prijzen kun je terecht bij de Stalhouderij.

Paardenvierdaagse

Geen wandelvierdaagse, maar een Paardenvierdaagse. Dit evenement komt elk jaar in de tweede week van juni weer terug. Een viertal routes zijn uitgezet van ongeveer 20 kilometer lang. De laatste dag wordt glorieus afgesloten met een tocht door het centrum. Wie de paardenroutes alle vier de dagen heeft gereden ontvangt natuurlijk een lintje.