Lid van 8,5

Fietsen in Emst

Vanaf de camping fiets je gelijk het fietsroutenetwerk van de Veluwe op door knooppunt 64 of 65 te volgen. Bij de receptie zijn diverse fietsroutes verkrijgbaar van verschillende lengtes. Voor de kinderen is er een leuke route langs diverse bezienswaardigheden. Je kunt ook zelf een route plannen via Fietseropuit.

Tip: Fiets de boeiende rit door het noorden van de Veluwe of fiets door de Tongerense Heide, een prachtig natuurgebied op slechts 5 km van de camping.

Bekijk de gratis fietsroutes
18 04 2011 240

Mountainbike routes

De kans om edelherten, vossen of misschien wel een stel knorrende wilde zwijnen te zien is groot als je je buiten de gewaande paden bevind tijdens het mountainbiken. Routemogelijkheden: Veluwe Fietskaart met knooppunten, GPS of vaste mountainbikeroutes.

Mountainbikeroutes
Fietsen

Zorg voor een opgeladen fiets

Camping de Zandhegge is tevens een ANWB fietsservicepunt. Hier kun je kleine reparaties aan je fiets verrichten of je elektrische fiets opladen terwijl je geniet van een kopje koffie met gebak. Ook is het goed om te informeren naar de fiets oplaadpunten. De Veluwe kent namelijk een grote variatie aan natuur en landschappen en daar wil je natuurlijk niet met een lege batterij komen te staan.

Fietsoplaadpunten
Fietsen op de camping 1

Rustpunten

Onderweg even pauzeren, iets drinken, naar het toilet en je elektrische fiets weer opladen of repareren: dat kan bij een rustpunt. Koffie/thee of limonade is vaak tegen een vrijwillige bijdrage verkrijgbaar. Rustpunten liggen op particulier terrein langs fiets- en wandelroutes. 

Rustpunten op de Veluwe
9 02 2013023 1