Lid van 8,5

Klompenpad - Schaverense Pad

Vanaf de camping kan makkelijk het Schaverense Pad (klompenpad) opgepakt worden. Een prachtige wandeling langs weilanden, akkers, landgoederen en bossen van ongeveer 10 km. De folder kun je bij de receptie kopen. Bekijk het routeoverzicht t.o.v. de camping.

Schaverensepad
Sttartpuntscahverensepad

Wandelen op de Dellen

Op landgoed De Dellen kun je wandelen door een prachtig gebied van bos en heide. Op De Dellen leven verschillende diersoorten en kom je langs historische bezienswaardigheden. In het gebied zijn drie gemarkeerde wandelroutes uitgezet van 2,6 tot 4,5 kilometer.

Natuurgebied De Dellen
P1180817

Maarten van Rossumpad

Krijgsheer Maarten van Rossum heeft interessante sporten achtergelaten op een wandelroute van 385 km lang. Wandel een deel van deze route en kom langs rivierdorpen en kastelen. 

Maarten van Rossumpad
Wandelen Maarten van Rossumpad

Wandelen met de hond

In de meeste gebieden moeten de honden aan de lijn. In de buurt van de Schaapskooi op de Renderklippen is een los loopgebied, hier staan borden die aangeven welke regel waar geldt. Tevens is er een losloopgebied bij de Gortelseweg in Vaassen, parkeren kan op parkeerplaats kruising Gortelseweg/Wildweg voorbij huisnr. 63. Andere losloopgebieden zijn het Heerderstrand en het Zandenbos, waar honden tussen 1 oktober en 1 mei mogen zwemmen.

Op alle klompenpaden zijn geen honden toegestaan. Voor de overige gemarkeerde routes geldt honden aan de lijn.

Losloopgebieden Gelderland
Hond toegestaan 10x15