Online reserveren

Kamperen Verhuur
Wij staan graag voor jullie klaar!
Bel: 0578-613936

Contactgegevens

Camping De Zandhegge / Heggies Speelschuur

Langeweg 14
8166 GT Emst (gem. Epe)

T: 0578-613936
E: zandhegge@ardoer.com

KvK: 08083537

3. geknipt receptie team (voet + onderbeen eraf knippen).JPG

Openingstijden

Receptie 

De camping is van 1 april tot 31 oktober dagelijks geopend en de receptie is telefonisch bereikbaar van 9-18 uur. Buiten deze tijden verzoeken wij u een email te sturen naar info@zandhegge.com. Voor boekingen en/of beschikbaarheid kunt u terecht op de website www.zandhegge.ardoer.com.

Horeca & binnenspeeltuin

UPDATE: de binnenspeeltuin en de horeca zijn weer geopend. (keuken op maandag en dinsdag gesloten)

Vanaf 1 april tot 31 oktober dagelijks geopend van 9.30 tot 18.00 uur of langer (horeca afhankelijk van de drukte/periode op de camping)

Vanaf 31 oktober tot 1 april geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend geopend van 9.30-18.00 uur.

Op zaterdag 30 oktober vanaf 16:00 gesloten ivm met besloten bijeenkomst.

Routebeschrijving

Vanaf de A50 Apeldoorn/Zwolle

Afrit 27 (Epe/Nunspeet). Bij de stoplichten in Epe gaat u linksaf richting Emst. Direct 1e weg rechts (zie borden ANWB), aan het einde van deze weg vindt u Camping De Zandhegge / Heggies Speelschuur.

Vanaf de A28 Amersfoort/Zwolle

Afrit 15 (Nunspeet/Epe). Bij de stoplichten in Epe gaat u rechtsaf richting Emst. Direct 1e weg rechts (zie borden ANWB), aan het einde van deze weg vindt u Camping De Zandhegge / Heggies Speelschuur.

Goed om te weten: Het is gebleken dat sommige navigatiesystemen niet altijd het correcte adres vinden. Wij raden u aan om bovenstaande routebeschrijving aan te houden of Langeweg/kruising Woesterweg in te voeren op uw navigatiesysteem.

Contactformulier

U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Het invullen van uw e-mailadres is verplicht, zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Uw e-mailadres zullen wij nooit aan derden verstrekken. Bij prijsaanvragen graag duidelijk de periode en het aantal personen vermelden.