Online reserveren

Kamperen Verhuur
Wij staan graag voor jullie klaar!
Bel: 0578-613936

Contactgegevens

Camping De Zandhegge / Heggies Speelschuur

Langeweg 14
8166 GT Emst (gem. Epe)

T: 0578-613936
E: zandhegge@ardoer.com

KvK: 08083537

3. geknipt receptie team (voet + onderbeen eraf knippen).JPG

Openingstijden

Receptie 

In de winterperiode zijn wij veel aan het werk op het terrein. In verband met de lockdown tot 2 maart zijn wij telefonisch beperkt  bereikbaar van maandag tm vrijdag van 9-17 uur. Wij lezen regelmatig de email: info@zandhegge.nl.
Wil je een keer komen kijken om een kampeerplaats uit te zoeken? Bel dan even van te voren dan zorgen wij dat er een plattegrond met beschikbare plaatsen voor jullie klaar ligt.

Van 1 april tot 31 oktober is de receptie dagelijks geopend van 9.30 tot 18.00 uur Buiten deze tijden verzoeken wij u een email te sturen naar zandhegge@ardoer.com. Voor boekingen en/of beschikbaarheid kunt u terecht op de website www.zandhegge.ardoer.com.

Horeca & binnenspeeltuin

UPDATE: I.v.m. de coronamaatregelen zijn wij moment gesloten.

Vanaf 1 april tot 31 oktober dagelijks geopend van 9.30 tot 18.00 uur of langer (horeca afhankelijk van de drukte/periode op de camping)

Vanaf 31 oktober tot 1 april geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend geopend van 9.30-18.00 uur.

Routebeschrijving

Vanaf de A50 Apeldoorn/Zwolle

Afrit 27 (Epe/Nunspeet). Bij de stoplichten in Epe gaat u linksaf richting Emst. Direct 1e weg rechts (zie borden ANWB), aan het einde van deze weg vindt u Camping De Zandhegge / Heggies Speelschuur.

Vanaf de A28 Amersfoort/Zwolle

Afrit 15 (Nunspeet/Epe). Bij de stoplichten in Epe gaat u rechtsaf richting Emst. Direct 1e weg rechts (zie borden ANWB), aan het einde van deze weg vindt u Camping De Zandhegge / Heggies Speelschuur.

Goed om te weten: Het is gebleken dat sommige navigatiesystemen niet altijd het correcte adres vinden. Wij raden u aan om bovenstaande routebeschrijving aan te houden of Langeweg/kruising Woesterweg in te voeren op uw navigatiesysteem.

Contactformulier

U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Het invullen van uw e-mailadres is verplicht, zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Uw e-mailadres zullen wij nooit aan derden verstrekken. Bij prijsaanvragen graag duidelijk de periode en het aantal personen vermelden.