Online reserveren

Kamperen Verhuur
Wij staan graag voor jullie klaar!
Bel: 0578-613936

Contactgegevens

Camping De Zandhegge / Heggies Speelschuur

Langeweg 14
8166 GT Emst (gem. Epe)

T: 0578-613936
E: zandhegge@ardoer.com

KvK: 08083537

3. geknipt receptie team (voet + onderbeen eraf knippen).JPG

Openingstijden

Receptie 

De camping is van 1 april tot 30 oktober dagelijks geopend en de receptie is telefonisch bereikbaar van 8.30-18 uur. Of via email  info@zandhegge.com. Voor boekingen en/of beschikbaarheid kunt u terecht op de website www.zandhegge.ardoer.com.

Horeca & binnenspeeltuin

Vanaf 1 april t/m 30 oktober alle dagen geopend  van 9.30 tot 18.00 uur. (In het laagseizoen is de keuken op maandag gesloten)

Routebeschrijving

Vanaf de A50 Apeldoorn/Zwolle

Afrit 27 (Epe/Nunspeet). Bij de stoplichten in Epe gaat u linksaf richting Emst. Direct 1e weg rechts (zie borden ANWB), aan het einde van deze weg vindt u Camping De Zandhegge / Heggies Speelschuur.

Vanaf de A28 Amersfoort/Zwolle

Afrit 15 (Nunspeet/Epe). Bij de stoplichten in Epe gaat u rechtsaf richting Emst. Direct 1e weg rechts (zie borden ANWB), aan het einde van deze weg vindt u Camping De Zandhegge / Heggies Speelschuur.

Goed om te weten: Het is gebleken dat sommige navigatiesystemen niet altijd het correcte adres vinden. Wij raden u aan om bovenstaande routebeschrijving aan te houden of Langeweg/kruising Woesterweg in te voeren op uw navigatiesysteem.

Contactformulier

U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Het invullen van uw e-mailadres is verplicht, zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Uw e-mailadres zullen wij nooit aan derden verstrekken. Bij prijsaanvragen graag duidelijk de periode en het aantal personen vermelden.