Vakantie op de Veluwe
kamperen of huren

Online reserveren

Kamperen Verhuur

Kamperen op de Veluwe

Camping de Zandhegge is een gezellige kindvriendelijke gezinscamping op de Veluwe met in de zomer veel recreatie activiteiten voor de kinderen. In het voor- en naseizoen biedt de camping de rust voor de senioren en een mooi startpunt om te kunnen fietsen en wandelen in de Veluwse bossen. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen.

Voor alle kampeerplaatsen is de aankomsttijd vanaf 14:00 uur en de vertrektijd vóór 12:00 uur.

Comfortplaats privé sanitair

Comfortplaats voorzien van privé sanitair op de kampeerplaats. Het sanitair beschikt over een douche, toilet en wastafel en je hoeft deze niet te delen met andere gasten. Gedurende de vakantie kun je jouw toiletspullen laten staan en houd je het sanitiar netjes. Bij vertrek leeg je de prullenbakken en laat je het sanitair bezemschoon achter. Het sanitair unit staat op de ruime kampeerplek, je hoeft dus niet ver te lopen. Wat een LUXE!

Tevens is de kampeerplaats voorzien van 10A (op te hogen tot maximaal 16A elektra). CAI aansluiting en vuilwaterafvoer. De auto wordt op de kampeerplaats geparkeerd. Er zijn maximaal 2 honden toegestaan.

Beleef een kampeervakantie met extra luxe!

Badminton Douglaslaan.jpg

Autovrije Comfortplaats

Rustige autovrij kampeerveld met het voordeel dat de kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 en voorzien elektra, koud water op de plaats, vuilwaterafvoer en CAI-aansluiting. Elektra-aansluitingen zijn voorzien van een eurostekker aansluiting. 

Geelgorslaan - H37-H38-H39 +meneer.jpg

Comfortplaats

Ruime kampeerplaats voorzien van elektra, koud water op de plaats, vuilwaterafvoer en CAI-aansluiting. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2, van elkaar afgebakend met kleine bosschages en bieden daardoor voldoende privacy. Elektra-aansluitingen zijn voorzien van een eurostekker aansluiting. De auto wordt op de kampeerplaats geparkeerd. 

Camper - Lodgetent.jpg

Campers

Campers zijn van harte welkom op Ardoer Camping de Zandhegge. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 en voorzien van  maximaal 16 ampere elektra. De camper kan zowel op de comfortplaats als de autovrije comfortplaats staan. Afhankelijk of de camper tijdens het verblijf de kampeerplek moet verlaten. 

Kampeerplaats comfort autovrij.jpg

Seizoenplaats Camping de Zandhegge

Het hele seizoen lekker spelen en ravotten op deze kindvriendelijke camping of lekker de Veluwe ontdekken. Ardoer Camping de Zandhegge is een ideaal vertrekpunt voor de fiets- en wandelliefhebber. Het seizoen loopt van 1 april t/m het laatste weekend van oktober. 

Helaas hebben wij in 2024 geen seizoenplaatsen meer beschikbaar. Ook de wachtlijst zit inmiddels vol.

Wij hebben geen voorseizoenplaatsen beschikbaar op de camping.