Lid van 8,5

Algemene voorwaarden

Aankomst en vertrek

De aankomst voor kampeerplaatsen op de camping is na 14.00 uur, het vertrek dient plaats te vinden voor 12.00 uur. Geboekte accommodaties zijn beschikbaar vanaf 15.00 uur en het vertrek dient voor 11.00 plaats te vinden.

Aansprakelijkheid

Camping de Zandhegge is niet aansprakelijk voor: schade of letsel, ontstaan als het gevolg van het verblijf op ons terrein; schade ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige faciliteiten.

Annulering

Op alle met ons gesloten overeenkomsten is artikel 6 van de standaard Recron-voorwaarden van toepassing. Bij annulering treden deze voorwaarden en bijbehorende kosten in werking. Voor meer informatie zie recron.nl. Wij adviseren je direct bij boeking een annuleringsverzekering af te sluiten.

Auto

Per standplaats is maximaal één auto toegestaan. Overige auto’s dienen op de parkeerplaats bij de receptie of aan de Woesterweg te worden geparkeerd. Houdt rekening met het feit dat de parkeergelegenheid rondom de camping zeer beperkt is (Aan de Langeweg geldt een parkeerverbod!). Parkeer de auto niet op lege standplaatsen. Indien je een kampeerplaats hebt gereserveerd in één van onze autovrije laantjes, dien je de auto te parkeren op de daarvoor bestemde autostrook. Let op: Auto’s/motoren dienen op het terrein stapvoets te rijden (maximaal 5 km/u)!

Partytenten

Bij seizoen en toeristische plaatsen zijn partytenten om veiligheidsredenen niet toegestaan. Een bijzettentje van maximaal 5 m2 is wel toegestaan.

Betaling

Bij reservering dient 50% van de huursom binnen twee weken te worden voldaan. Het restantbedrag dient uiterlijk één maand voor aanvang van het verblijf in ons bezit te zijn.

Bezoekers

Alle gasten en bezoekers dienen zich te melden bij de receptie alvorens zij het terrein betreden. Bezoekers betalen het geldende bezoekerstarief. Overnachtende bezoekers het nachttarief en toeristenbelasting. Bezoek dient vóór 22:00 uur het terrein verlaten te hebben.

Huisdieren

Huisdieren zijn na overleg toegestaan op ons terrein, per standplaats maximaal 2 huisdieren. Jouw huisdier/hond dient altijd te zijn aangelijnd. Ongelukjes ruimt het baasje zelf op! Let op: huisdieren van bezoekers en huisdieren in onze huuraccommodaties zijn niet toegestaan!

Jongeren

Alleenreizende jongeren worden niet toegelaten op onze camping.

Klachten

Alhoewel wij ons uiterste best doen om jouw aanwezigheid zo plezierig mogelijk te laten verlopen, kun je klachten hebben. Meld jouw klacht zo spoedig mogelijk en wij zullen proberen deze zo goed mogelijk in behandeling te nemen/te verhelpen.

Voorwaarden en algemeen voorbehoud

Op alle prijzen in de brochure zijn wijzigingen voorbehouden. Fouten of vergissingen in deze brochure binden ons niet. Camping de Zandhegge levert diensten conform de Recron voorwaarden. Recron is de branche organisatie van toeristische bedrijven in Nederland. Voor meer informatie over deze voorwaarden kun je terecht op de site van Hiswa-Recron.