Lid van 8,5

Winkelen in Epe

Centrum Epe - markten en braderiën
Vanaf de camping fiets je in 10 minuten naar het gezellige centrum van Epe. Even lekker winkelen of gewoon gezellig een terrasje pakken. Iedere woensdagmorgen is er markt in het centrum van Epe en in de zomermaanden is er in het centrum de Zomeravondbraderie op vrijdag. 

Koopavond en koopzondag
Lekker shoppen in Epe. Epe heeft een gezellig centrum met diverse horecagelegenheden met terrassen.  Tevens zijn er grote ketens en diverse kleinere speciaalzaken aanwezig. De koopavond is op vrijdagavond. Iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag van 13.00-17.00 uur. De supermarkten zijn elke zondag geopend vanaf 12.00 uur.

Winkelen in Epe
FB posts2

De Braderie van Epe

Naast dat het heerlijk is om tijdens je vakantie door de bossen te kunnen wandelen of fietsen, is het ook leuk om na een tijd door de bossen gewandeld of gefietst te hebben een gezellige markt te bezoeken. Tijdens de zomermaanden wordt er in Epe een leuke rommel- en kinderkleding markt georganiseerd waarvan de toegang altijd gratis is. De braderie vindt plaats op het kerkplein waar ook een band optreedt en vindt plaats in het centrum op vrijdag van 10:00 uur tot 21:00 uur. 

VVV Braderie Epe
Rommelmarkt epe PNG

Zomermarkt Nunspeet

Naast dat Epe een leuke markt heeft, is het ook zeker een aanrader om de zomermarkt van Nunspeet te bezoeken. Zes dinsdagen in de zomervakantie, van 18 juli tot en met 22 augustus, zijn er in Nunspeet gezellige zomerbraderieën met kramen als boekenkramen, kleding, speelgoed, allerlei lekkernijen, mode accessoires en aanbod van de verschillende winkeliers. Ook kom je op diverse plekken kunst tegen in het centrum. Een heerlijk en gezellig zomers dagje uit voor het hele gezin! Overal door het centrum vind je uiteraard gezellige terrasjes voor een heerlijke pauze. De Zomermarkten duren van 10.00 tot 17.00 uur.

Zomermarkt nunspeet