Wandelen op de Veluwe

Paardebloem.JPG

Klompenpad - Schaverense Pad

Vanaf de camping kan makkelijk het Schaverense Pad (klompenpad) opgepakt worden. Een prachtige wandeling langs weilanden, akkers, landgoederen en bossen van ongeveer 10 km. De folder kun je bij de receptie kopen. Bekijk het routeoverzicht t.o.v. de camping.

Gortel.JPG

Wandelen op de Dellen

Op landgoed De Dellen kun je wandelen door een prachtig gebied van bos en heide. Op De Dellen leven verschillende diersoorten en kom je langs historische bezienswaardigheden. In het gebied zijn drie gemarkeerde wandelroutes uitgezet van 2,6 tot 4,5 kilometer.

Geniet in de natuur

Wandelen Maarten van Rossumpad.jpg

Maarten van Rossumpad

Krijgsheer Maarten van Rossum heeft interessante sporten achtergelaten op een wandelroute van 385 km lang. Wandel een deel van deze route en kom langs rivierdorpen en kastelen. 

Hond toegestaan.jpg

Wandelen met de hond

In de meeste gebieden moeten de honden aan de lijn. In de buurt van de Schaapskooi op de Renderklippen is een los loopgebied, hier staan borden die aangeven welke regel waar geldt. Tevens is er een losloopgebied bij de Gortelseweg in Vaassen, parkeren kan op parkeerplaats kruising Gortelseweg/Wildweg voorbij huisnr. 63. Andere losloopgebieden zijn het Heerderstrand en het Zandenbos, waar honden tussen 1 oktober en 1 mei mogen zwemmen.

Op alle klompenpaden zijn geen honden toegestaan. Voor de overige gemarkeerde routes geldt honden aan de lijn.

Wandelroutes vanaf de camping
Ontdek de omgeving van Emst