Wij staan graag voor jullie klaar!
Bel: 0578-613936

Online reserveren

Kamperen Verhuur

Contact & Route

2023 receptieteam.jpeg

Contactgegevens Camping de Zandhegge

En binnenspeeltuin Heggies Speelschuur

Langeweg 14

8166 GT Emst ( Gemeente Epe)

0578-613936

info@zandhegge.nl 

Camping de Zandhegge B.V. 

BTW nummer: 865117627B01

KVK nummer: 89808185

wegwerkzaamheden.jpg

Werkzaamheden 22 maart tot 26 april 2024

In verband met wegwerkzaamheden bij Epe worden er omleidingsroutes aangegeven. Deze zullen van 22 maart tot 26 april duren. Op de A28 is het verstandig om afrit 14 Nunspeet/ Elspeet te nemen. Na de afrit ga je dan rechts op de rotonde richting Vierhouten. Deze weg vervolgen tot je de afslag Gortel/Vierhouten ziet. Hier sla je links af. Deze weg vervolg je tot in Vierhouten. Als je Vierhouten door bent ga je naar rechts en dan gelijk links. Als maar rechtdoor rijden rijden dan kom je na ongeveer 9 km bij een rotonde hier slaat u links af en dan ziet u vanzelf camping de Zandhegge aan de linkerkant. 

Het makkelijkste is om via de A50 via afslag 27 (Epe/ Nunspeet) aan te komen rijden. Jullie rijden dan alsmaar rechtdoor naar de stoplichten. Bij de stoplichten gaan jullie linksaf en de eerste afslag gaan jullie rechts. Wanneer jullie alsmaar rechtdoor rijden, komen jullie bij Camping de Zandhegge uit. 

Wij adviseren jullie de route goed te plannen voor vertrek via Google Maps of Flitsmeister. 

Mochten jullie meer informatie willen, kunnen jullie hier klikken

Routebeschrijving

Vanaf de A50 Apeldoorn/Zwolle

Afrit 27 (Epe/Nunspeet). Bij de stoplichten in Epe ga je linksaf richting Emst. Direct 1e weg rechts (zie borden ANWB), aan het einde van deze weg vind je Camping De Zandhegge / Heggies Speelschuur.

Vanaf de A28 Amersfoort/Zwolle

Afrit 15 (Nunspeet/Epe). Bij de stoplichten in Epe ga je rechtsaf richting Emst. Direct 1e weg rechts (zie borden ANWB), aan het einde van deze weg vind je Camping De Zandhegge / Heggies Speelschuur.

Goed om te weten: Het is gebleken dat sommige navigatiesystemen niet altijd het correcte adres vinden. Wij raden je aan om bovenstaande routebeschrijving aan te houden of Langeweg/kruising Woesterweg in te voeren op jouw navigatiesysteem.

Contactformulier

Contact met ons opnemen kan via onderstaand formulier. Het invullen van jullie e-mailadres is verplicht, zodat wij contact met jullie kunnen opnemen indien nodig. Jullie e-mailadres zullen wij nooit aan derden verstrekken. Bij prijsaanvragen graag duidelijk de periode en het aantal personen vermelden.