Online reserveren

Kamperen Verhuur
Alle faciliteiten
Voor een fijn verblijf

Animatie en activiteiten

Animatieprogramma

Tijdens de landelijke schoolvakanties is het Top-Recreatieteam aanwezig. Kijk voor de exacte data in de activiteiten kalender. Dat wordt weer een geweldig paasweekend, hemelvaartsweekend, pinksterweekend en een fantastische meivakantie, zomervakantie en/of herfstvakantie. 

Ieder jaar hebben we jaarlijks terugkomende evenementen op het programma staan, zoals kinderzeskamp, bingo's en de mini playbackshow. Het belooft weer een superleuk seizoen te worden met de allerleukste activiteiten. Wil je weten wat het animatieteam allemaal gaat doen in de vakantie? Bekijk dan het onderstaande overzicht van de grotere evenementen of bekijk het recreatieprogramma per vakantieperiode.

Doe jij mee met ons recreatieteam?
Bekijk snel ons recreatieprogramma!
Recreatie activiteiten 2022 Camping de Zandhegge
Schminken.jpg

Recreatieteam

Er is een professioneel recreatieteam aanwezig voor de leukste activiteiten op de camping. Het programma is voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. ’s Morgens beginnen we met danspret op het terras bij de knutselschuur. Onze mascotte, Heggie, komt ook nog even langs om mee te dansen. Daarna gaan we samen de diertjes voeren. De knutselfrutselclub wordt bij lekker weer gehouden aan de picknicktafels bij het terras. Bij koud en nat weer kun je het knutselwerkje ophalen om in je tent of caravan de mooiste creaties in elkaar te knutselen. In de middag is er een sport- & spelactiviteit op het veld of een leuke speurtocht. In de avond is er een kindertheater bij de knutselschuur. Heggie komt dan aan het eind nog even weltrusten zeggen en samen zingen we nog een slaapliedje. Om 20.00 uur is er een sport & spel activiteit speciaal voor tieners. Daarnaast zijn er een aantal jaarlijks terugkerende grotere activiteiten waar iedereen weer naar uitkijkt: de playbackshow, het zeskamp en de avondspeurtocht. Ons recreatieteam gaat vaak verkleed in de leukste kleren tijdens de activiteiten. Zie: www.feestkleding365.nl

Toprecreatie is in 2022 aanwezig: Pasen (16 t/m 18 april), Meivakantie (30 april t/m 7 mei), Hemelvaart (26 t/m 29 mei), Pinksteren (4 t/m 6 juni), Zomervakantie (9 juli t/m 26 augustus), Herfstvakantie (20 t/m 26 oktober). 

Speeltuinen

Tussen de kampeerplaatsen zijn twee kleine speeltuintjes, maar naast binnenspeeltuin Heggies Speelschuur is een grote buitenspeeltuin. Hier is voor elk kind iets te doen! Glijden op de glijbaan, klimmen, klauteren, schommelen, spingen op de trampolines en op het luchtkussen of gewoon lekker taartjes bakken in de kabouterbakkerij.

De speeltuin is overzichtelijk en vanaf het buitenterras goed in de gaten te houden.

Skelters

Op de camping heeft onze eigen Heggie een grote verzameling mooie skelters waar hij 's nachts wel eens rondjes op rijdt. Het leuke is dat jij hier overdag gebruik van kunt maken! Ook is er een loopfiets voor de wat jongere kinderen en stoere mammoet skelters voor de oudere kinderen.

Het terrein van Camping de Zandhegge is vrij toegankelijk om te skelteren en te crossen. Wat is het toch leuk om bij ieder rondje even naar papa en mama te zwaaien die heerlijk zitten te genieten voor de tent of caravan!

Kwek of kwak klein.jpg

Dierenweide

Naast de receptie bevindt zich de dierenweide. In het hoogseizoen kunnen de kinderen na het danspret programma samen met het recreatieteam de dieren voeren. Onze geit Kwik bokt er af en toe lekker op los, terwijl Kwek en Kwak (de witte jonkies) rustig rondhobbelen. Bij de dierenweide kunnen de kinderen niet alleen kijken, maar in overleg mogen ze de dieren ook voeren. Heel soms hebben we zelfs kuikentjes! Kom maar eens kijken welke dieren er nog meer aanwezig zijn.

Steijn wild kijken net Gerrit Rekers.jpg

Buiten wildspeuren

Voor kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar hebben wij een leuke wildspeurtocht. Bij de receptie huur je een rugzakje waar o.a. een loepje, een insectenkijker en een speurkaart inzit van pootafdrukken en een echte poepkaart. Op het werkblad staan opdrachten die je op het terrein van de camping kunt maken. Als je klaar bent en de rugzak weer bij de receptie inlevert, ontvang je een beker ranja + een plakje cake. Deelnemen kost € 3,- per kind. Graag reserveren via tel: 0578-613936.