Online reserveren

Kamperen Verhuur
Alle faciliteiten
Voor een fijn verblijf

Animatie en activiteiten

Noodverordening VNOG

Noodverordening VNOG
De Veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland  waar wij onder vallen heeft in haar noodverordening opgenomen dat er geen recreatie activiteiten mogen plaatsvinden op campings en vakantieparken.  Daardoor komt het recreatie programma voor Hemelvaart en Pinksteren te helaas helemaal te vervallen. 

Zwembad Camping de Zandhegge.jpg

Zwembad inschrijven per tijdsblok

Met ingang van woensdag 20 april gaat het zwembad beperkt open. Je dient je wel in te schrijven. In het grote bad mogen maximaal 20 personen en in het peuterbad maximaal 4 volwassenen. Inschrijven gaat in tijdsblokken van 1 uur. Van 10-11 worden er alleen baantjes gezwommen en van 11 tot 17 uur kan er vrijgezwommen worden. Kinderen t/m 12 jaar die zelfstandig zwemmen moeten minimaal diploma A hebben.Diploma B is zeker verstandig. Houd rekening met de minimale afstand van 1,5 meter. Wil je zwemmen bekijk hier het zwemreglement en schijf je online in via het animatieprogramma. Wij hopen dat jullie zo toch een beetje gezellig kunnen zwemmen.
Lees het zwembad reglement goed door, zodat je weet wat wij van jullie verwachten.


  Inschrijven zwembad             Zwembad reglement

Animatieprogramma

Pak je agenda er maar bij! de activiteiten voor 2020 zijn bekend!
Tijdens de schoolvakanties hebben we op bepaalde data het Top-Recreatieteam aanwezig kijk voor de exacte data in de activiteiten kalender. Dat wordt weer een geweldige paasvakantie, hemelvaartsweekend, Pinksterweekend, meivakantie en/of zomervakantie.
Ieder jaar hebben we een jaarlijks terugkomende evenementen erin staan zoals kinderzeskamp, de bingo's en de playbackshows. Het belooft weer een superleuk seizoen te worden met de aller leukste activiteiten voor jong en oud! Wil je weten wat het animatieteam allemaal gaat doen in de vakantie? Bekijk dan het onderstaande overzicht van de grotere evenementen of bekijk het recreatieprogramma per vakantieperiode.

Kalender activiteiten 2020

Recreatieprogramma per vakantie
Schminken.jpg

Recreatieteam

Er is een professioneel recreatieteam aanwezig voor de leukste activiteiten. Het programma is voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. ’s Ochtends beginnen met danspret op het terras, daarna gaan ze samen de diertjes voeren. Vervolgens worden bij de knutselfrutselclub in de knutselschuur de mooiste creaties gemaakt en is er in de middag een sport & spel activiteit op het veld of een leuke speurtocht. In de avond is er een kindertheater gevolgd door nog een sport & spel activiteit voor de iets oudere kinderen. Daarnaast zijn er een aantal jaarlijks terugkerende grotere activiteiten waar de iedereen weer naar uitkijkt: de playbackshow, de zeskamp en de avondspeurtocht. Ons recreatieteam gaat vaak verkleed in de leukste kleren tijdens. Zie: www.feestkleding365.nl

Aanwezigheid recreatieteam: Meivakantie (25-04 tm  03-05), Hemelvaart (21-05 tm 24-05), Pinksteren (30-05 tm 01-06) en de Zomervakantie ( 11-07 tm 23-08). 

Speeltuinen

Tussen de kampeerplaatsen zijn 2 kleine speeltuintjes, maar naast binnenspeeltuin Heggies Speelschuur is een grote buitenspeeltuin. Hier is voor elk kind wat te doen! Glijden op de glijbaan, klimmen, klauteren, schommelen, spingen op de trampolines of het luchtkussen of gewoon lekker taartjes bakken in de kabouterbakkerij.

De speeltuin is overzichtelijk en vanaf het buitenterras goed in de gaten te houden.

Skelters

Op de camping heeft onze eigen Heggie een grote verzameling mooie skelters waar hij 's nachts wel eens rondjes op rijdt. Het leuke is dat jij hier overdag gebruik van kan maken! Ook is er een loopfiets voor de wat jongere kinderen en stoere mammoet skelters voor de oudere kinderen.

Het terrein van Camping de Zandhegge is vrij toegankelijk om te skelteren en te crossen. Wat is het toch leuk om bij ieder rondje even naar papa en mama te zwaaien die heerlijk op het terras zitten!

Kwek of kwak klein.jpg

Dierenweide

Naast de receptie bevindt zich de dierenweide. In het hoogseizoen kunnen de kinderen na het danspret programma samen met het recreatieteam de dieren voeren. Onze geit Kwik bokt er af en toe lekker op los terwijl Kwek en Kwak (de witte jonkies) rustig rond hobbelen. Bij de dierenweide kunnen de kinderen niet alleen kijken maar in overleg mogen ze de dieren ook voeren. Kom kijken welke dieren er nog meer aanwezig zijn. Heel soms hebben we zelfs kuikentjes die erg leuk zijn om naar te kijken. 

Steijn wild kijken net Gerrit Rekers.jpg

Buiten wildspeuren

Leuke wild speurtocht voor kinderen van ongeveer 6 - 12 jaar. Bij de receptie huur je een rugzakje waar o.a. een loepje, een insectenkijker en een speurkaart inzit van pootafdrukken en een echte poepkaart. Op het werkblad staan opdrachten die je op het terrein van de camping moet maken en als je klaar bent en de rugzak weer bij de receptie inlevert ontvang je een beker ranja + plakje cake. Deelnemen kost € 3,- per kind. Graag reserveren via 0578-613936