Online reserveren

Kamperen Verhuur
Alle faciliteiten
Voor een fijn verblijf

Animatie en activiteiten

Animatieprogramma

Tijdens de landelijke schoolvakanties is het Top-Recreatieteam aanwezig. Elke dag is er om 10.00 uur danspret en samen de dieren voeren. Om 10.30 uur is er knutselen in de knutselschuur. Om 14.00 uur is er een sport/spel op het veld. Om 18.30 uur staan de theatervriendjes klaar met een nieuw avontuur. Daarna is er om  20.00 uur nog een spel/ sport voor de oudere kinderen. 
Ieder jaar hebben we jaarlijks terugkomende evenementen op het programma, zoals kinderzeskamp, bingo's en de mini playbackshow. Het belooft weer een superleuk seizoen te worden met de allerleukste activiteiten. Wil je weten wat het animatieteam allemaal gaat doen in de vakantie? Bekijk dan het onderstaande overzicht van de grotere evenementen of bekijk het recreatieprogramma per vakantieperiode.
Toprecreatie is in 2023 aanwezig: Pasen (8 t/m 10 april), Meivakantie (29 april t/m 6 mei), Hemelvaart (18 t/m 21 mei), Pinksteren (27  t/m 29 mei), Zomervakantie (10 juli t/m 27 augustus). Er is geen recreatie team in de herfstvakantie. 

overzicht geplande activeiten

Doe jij mee met ons recreatieteam?
Bekijk snel ons recreatieprogramma!
Recreatie activiteiten 2022 en aanmelden klik hier

Speeltuinen

Tussen de kampeerplaatsen zijn twee kleine speeltuintjes, maar naast binnenspeeltuin Heggies Speelschuur is een grote buitenspeeltuin. Hier is voor elk kind iets te doen! Glijden op de glijbaan, klimmen, klauteren, schommelen, spingen op de trampolines en op het luchtkussen of gewoon lekker taartjes bakken in de kabouterbakkerij.

De speeltuin is overzichtelijk en vanaf het buitenterras goed in de gaten te houden.

Steijn wild kijken net Gerrit Rekers.jpg

Buiten wildspeuren

Voor kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar hebben wij een leuke wildspeurtocht. Bij de receptie huur je een rugzakje waar o.a. een loepje, een insectenkijker en een speurkaart inzit van pootafdrukken en een echte poepkaart. Op het werkblad staan opdrachten die je op het terrein van de camping kunt maken. Als je klaar bent en de rugzak weer bij de receptie inlevert, ontvang je een beker ranja + een plakje cake. Deelnemen kost € 3,- per kind. Graag reserveren via tel: 0578-613936.