Animatie
Kom jij gezellig mee doen?

Online reserveren

Kamperen Verhuur

Animatie en activiteiten

Doe jij mee met ons recreatieteam?
Bekijk snel ons recreatieprogramma!
Recreatie activiteiten 2023 en aanmelden klik hier
heggie knuffelt meisje recreatie.jpg

Animatieprogramma

Tijdens de landelijke schoolvakanties is het Top-Recreatieteam aanwezig. Elke dag is er om 10.00 uur danspret en samen de dieren voeren. Om 10.30 uur is er knutselen in de knutselschuur. Om 14.00 uur is er een sport/spel op het veld. Om 18.30 uur staan de theatervriendjes klaar met een nieuw avontuur of is er minidisco. Daarna is er om  20.00 uur nog een spel/ sport voor de oudere kinderen. 
Ieder jaar hebben we jaarlijks terugkomende evenementen op het programma, zoals kinderzeskamp, bingo's en de mini playbackshow. Het belooft weer een superleuk seizoen te worden met de allerleukste activiteiten. Wil je weten wat het animatieteam allemaal gaat doen in de vakantie? Bekijk dan het onderstaande overzicht van de grotere evenementen of bekijk het recreatieprogramma per vakantieperiode.
Toprecreatie is in 2023 aanwezig: Pasen (8 t/m 10 april), Meivakantie (29 april t/m 6 mei), Hemelvaart (18 t/m 21 mei), Pinksteren (27  t/m 29 mei), Zomervakantie (10 juli t/m 27 augustus). In de herfstvakantie hebben we een beperkt, leuk animatieprogramma. 

overzicht gote activiteiten 2023 gepland