Online reserveren

Kamperen Verhuur

Animatie en activiteiten

Animatieprogramma

Ieder jaar maken we in januari de planning voor de grotere activiteiten zoals de zeskampen, bingo's en de playbackshows. Het belooft ieder jaar weer een superleuk seizoen te worden met de aller leukste activiteiten voor jong en oud!

Tijdens de schoolvakanties is het Top Recreatieteam op de camping aanwezig. Wil je weten wat zij gaan doen in de vakantie?

Bekijk dan hier het animatieprogramma!

 

Recreatie filmpje

Buiten wildspeuren 

Leuke wild speurtocht voor kinderen van ongeveer 6 - 12 jaar. Bij de receptie huur je een rugzakje waar o.a. een loepje, een insectenkijker en een speurkaart inzit van pootafdrukken en een echte poepkaart. Op het werkblad staan opdrachten die je op het terrein van de camping moet maken en als je klaar bent en de rugzak weer bij de receptie inlevert ontvang je een beker ranja + plakje cake.

Deelnemen kost € 3,- per kind. Graag reserveren via 0578-613936

Dierenweide

Naast de receptie bevindt zich de dierenweide. In het hoogseizoen kunnen de kinderen na het danspret programma samen met het recreatieteam de dieren voeren. Onze geit Kwik bokt er af en toe lekker op los terwijl Kwek en Kwak (de witte jonkies) rustig rond hobbelen.

Bij de dierenweide kunnen de kinderen niet alleen kijken maar in overleg mogen ze de dieren ook voeren. Kom kijken welke dieren er nog meer aanwezig zijn. Heel soms hebben we zelfs kuikentjes die erg leuk zijn om naar te kijken. 

Recreatieteam

In de vakantieperiodes is er een professioneel recreatieteam aanwezig voor de aller leukste spelletjes, knutsels, dansjes en kindertheater. Het animatieprogramma is voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. ’s Ochtends beginnen de kinderen vrolijk met danspret op het terras en daarna gaan ze samen de diertjes voeren. Vervolgens worden bij de knutselfrutselclub in de knutselschuur de mooiste creaties gemaakt en is er in de middag een sport & spel activiteit op het veld of een leuke speurtocht.

In de avond is er een kindertheater gevolgd door nog een sport & spel activiteit voor de iets oudere kinderen. Daarnaast zijn er een aantal jaarlijks terugkerende grotere activiteiten waar de iedereen altijd weer naar uitkijkt: de playbackshow, de zeskamp en de avondspeurtocht.

Ons recreatieteam gaat vaak verkleed als typetje in de leukste kleren tijdens het dansen en de avondtheaters. Willen jullie ook deze leuke kleren? Kijk dan eens op www.feestkleding365.nl

Speeltuinen

Tussen de kampeerplaatsen zijn 2 kleine speeltuintjes, maar naast binnenspeeltuin Heggies Speelschuur is een grote buitenspeeltuin. Hier is voor elk kind wat te doen! Glijden op de glijbaan, klimmen, klauteren, schommelen, spingen op de trampolines of het luchtkussen of gewoon lekker taartjes bakken in de kabouterbakkerij.

De speeltuin is overzichtelijk en vanaf het buitenterras goed in de gaten te houden.

Skelters

Op de camping heeft onze eigen Heggie een grote verzameling mooie skelters waar hij 's nachts wel eens rondjes op rijdt. Het leuke is dat jij hier overdag gebruik van kan maken! Ook is er een loopfiets voor de wat jongere kinderen en stoere mammoet skelters voor de oudere kinderen.

Het terrein van Camping de Zandhegge is vrij toegankelijk om te skelteren en te crossen. Wat is het toch leuk om bij ieder rondje even naar papa en mama te zwaaien die heerlijk op het terras zitten!

Terug naar Faciliteiten