Online reserveren

Kamperen Verhuur

Vacatures

Schoonmaak-/ huishoudelijk medewerker (8-20 uur)

        

Wij zijn op zoek naar versterking van ons schoonmaakteam. Ons schoonmaakteam is verantwoordelijk voor het schoonhouden van de gebouwen op onze camping. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het schoonmaken en verzorgen van de toiletgebouwen en uiteraard alle verhuuraccommodaties en het centrumgebouw & horeca - binnenspeeltuin Heggies Speelschuur.

We zoeken iemand met een zelfstandige, flexibele, pro-actieve
en vooral enthousiaste inzet!

Van april tot oktober van maandag- t/m vrijdagochtend (dagen i.o.). In de winterperiode ongeveer 2 ochtenden in de week. Houd rekening met invallen in de weekenden, vakantieperiodes en op feestdagen!

Ben jij de collega die wij zoeken? 
Bel dan snel 0578-613936
of stuur een email naar info@zandhegge.nl
Voor meer informatie kun je vragen naar
Lilian van Selm of Danielle Legebeke.

 

Stage

Stagiair(e) 


Lijkt het jou wellicht leuk om stage te lopen bij Camping de Zandhegge & Heggies Speelschuur? Wij hebben nog enkele plekken beschikbaar bijvoorbeeld voor leerlingen van de opleiding Leisure & Hospitality.

De afgelopen jaren hebben leerlingen op een leuke manier praktijk ervaring kunnen opdoen bij Camping de Zandhegge en Heggies. Zij krijgen naast de praktijk werkzaamheden (receptie, recreatie, horeca en schoonmaak) ook tijd en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, uitvoering van de kerntaken en het onderzoeken van bedrijfsprocessen of verbetering hiervan.

Lijkt dit jou wellicht wat? Stuur dan een mail naar info@zandhegge.nl met informatie over jezelf, je opleiding, voorgaande stages of bijbanen en hoe je een eventuele stage voor je zou zien. Wij nemen dan contact op om te kijken of wij voor jou het juiste stagebedrijf kunnen zijn!

Wil je meer weten of het mogelijk is om met jouw opeiding bij ons stage te lopen? Bel / mail gerust!

Marinda - Stage receptie 2018

"Mijn stage was heel leerzaam. Veel geleerd in korte tijd. Het was een drukke maar gezellige stage periode. Van iedereen heb ik wel wat geleerd en kon bij iedereen terecht met mijn vragen." 

 

 

Oproep- weekendmedewerker Horeca

Oproep- weekendmedewerker Horeca

(oproep, weekenden)

Voor komend seizoen kunnen we nog enthousiaste medewerkers gebruiken die het leuk vinden om in de horeca te werken. Van 30 maart tot 1 oktober is de camping geopend. Dan wordt het drukker in de horeca, willen de gasten bedient worden en is het terras ook open.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in een gezellig team en ben je in de weekenden en vakantie beschikbaar? Of doe je dit jaar examen en ben je daarna veel beschikbaar, ook doordeweeks? Neem dan contact op. Stuur een email met je CV naar info@zandhegge.nl.

Leeftijd vanaf 17 jaar.

Oproepkrachten onderhoud (weekenden - schoolvakanties)

Oproepkrachten onderhoud

(weekenden -schoolvakanties)

Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar versterking van ons team.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het schoonhouden van het terrein (terras / zwembad, speeltuin, rondom de gebouwen) ook check je de toilet groepen, leeg je de prullenbakken en verzorg je de dieren.
Tevens help je bij grotere klussen (snoeien/graven), storingen en reparaties. Een opleiding hierin is een voordeel.
De werktijden zijn voornamelijk van 7.00 / 8.00 uur tot 15.00 / 17.00 uur, enige flexibiliteit hierin wordt verwacht.
Ruime beschikbaarheid tijdens de weekenden en de schoolvakanties is een voorwaarde.
Leeftijd vanaf 17 jaar.

Ben jij de persoon die de uitdaging aan wil gaan om ons terrein er netjes uit te laten zien zodat onze gasten volop kunnen genieten van hun vakantie?
Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Sollicitaties met CV en motivatiebrief kunnen verstuurd worden via info@zandhegge.nl

aan Lilian van Selm.  Voor meer informatie: tel 0578-613936.

 

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

Terug naar home