Online reserveren

Kamperen Verhuur

Vacatures

Hoofd huishoudelijke dienst (10-20 uur per week)

Hoofd Huishoudelijke dienst- Schoonmaak

(10-20 uur per week )

Wij zijn op zoek naar versterking van ons schoonmaakteam. Ons schoonmaakteam is verantwoordelijk voor het schoonhouden van de gebouwen op ons park. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het schoonmaken van de toiletgebouwen en uiteraard alle verhuuraccommodaties en het centrumgebouw & Horeca - binnenspeeltuin Heggies Speelschuur.
De werktijden zijn voornamelijk overdag, dagen in overleg, in de zomerperiode werk je ook in de weekenden en ongeveer 15 tot 20 uur per week. In de winterperiode ongeveer  10 uur per week.
 Ben jij de persoon die de uitdaging aan wil gaan om al onze gebouwen en ruimtes er netjes uit te laten zien zodat onze gasten volop kunnen genieten van hun vakantie?
Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Sollicitaties met CV kunnen verstuurd worden via info@zandhegge.nl

aan Lilian van Selm.

Voor meer informatie: tel 0578-613936

Oproepkrachten onderhoud (weekenden - schoolvakanties)

Oproepkrachten onderhoud

(weekenden -schoolvakanties)

Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar versterking van ons team.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het schoonhouden van het terrein (terras / zwembad, speeltuin, rondom de gebouwen) ook check je de toilet groepen, leeg je de prullenbakken en verzorg je de dieren.
Tevens help je bij grotere klussen (snoeien/graven), storingen en reparaties. Een opleiding hierin is een voordeel.
De werktijden zijn voornamelijk van 7.00 / 8.00 uur tot 15.00 / 17.00 uur, enige flexibiliteit hierin wordt verwacht.
Ruime beschikbaarheid tijdens de weekenden en de schoolvakanties is een voorwaarde.
Leeftijd vanaf 17 jaar.

Ben jij de persoon die de uitdaging aan wil gaan om ons terrein er netjes uit te laten zien zodat onze gasten volop kunnen genieten van hun vakantie?
Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Sollicitaties met CV en motivatiebrief kunnen verstuurd worden via info@zandhegge.nl

aan Lilian van Selm.  Voor meer informatie: tel 0578-613936.

 

 

 

 

 

Stage

Stagiair(e) 


Lijkt het jou wellicht leuk om stage te lopen bij Camping de Zandhegge & Heggies Speelschuur? Wij hebben nog enkele plekken beschikbaar bijvoorbeeld voor leerlingen van de opleiding Leisure & Hospitality.

De afgelopen jaren hebben leerlingen op een leuke manier praktijk ervaring kunnen opdoen bij Camping de Zandhegge en Heggies. Zij krijgen naast de praktijk werkzaamheden (receptie, recreatie, horeca en schoonmaak) ook tijd en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, uitvoering van de kerntaken en het onderzoeken van bedrijfsprocessen of verbetering hiervan.

Lijkt dit jou wellicht wat? Stuur dan een mail naar info@zandhegge.nl met informatie over jezelf, je opleiding, voorgaande stages of bijbanen en hoe je een eventuele stage voor je zou zien. Wij nemen dan contact op om te kijken of wij voor jou het juiste stagebedrijf kunnen zijn!

Wil je meer weten of het mogelijk is om met jouw opeiding bij ons stage te lopen? Bel / mail gerust!

Marinda - Stage receptie 2018

"Mijn stage was heel leerzaam. Veel geleerd in korte tijd. Het was een drukke maar gezellige stage periode. Van iedereen heb ik wel wat geleerd en kon bij iedereen terecht met mijn vragen." 

 

 

Terug naar home