Online reserveren

Kamperen Verhuur

Vacatures

Parttime medewerker horeca/schoonmaak (10 uur)

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die iedere woensdagmiddag, begin avond en vrijdagmiddag beschikbaar is. Iemand die het leuk vindt om de kinderfeestjes te begeleiden, die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt in de keuken en de bediening en die meehelpt om Heggies Speelschuur schoon te houden.

Sta je stevig in je schoenen en wil je iedere week een aantal uren werken in een leuke werkomgeving, waar een informele werksfeer heerst? Dan ben jij misschien wel diegene die we zoeken.

 
Taken bestaan onder andere uit:

 • Begeleiding van kinderfeestjes
 • Bedienen van gasten
 • Keukenwerkzaamheden
 • Schoonhouden van Heggies Speelschuur, inclusief het speeltoestel.

 • (In september is de camping nog open. Dan kunnen werkdagen en werkzaamheden uitgebreid worden met schoonmaak sanitairgebouw en accommodaties)

 

Wij zijn op zoek naar iemand die zich herkent in de volgende punten:

 • Zelfstandig,
 • Een aanpakker
 • Altijd vrolijk en gemotiveerd
 • Oog voor detail
 • Een flexibele instelling
 • Affiniteit met horeca
 • Elke woensdag- en vrijdagmiddag beschikbaar

 

Werken op Camping de Zandhegge betekent werken in een klein team, dat in de weekenden en vakanties verveelvoudigd met scholieren en studenten.

Wil jij deel uitmaken van ons kleine, maar gezellige team en ben je het hele jaar beschikbaar om enkele uren per week werken?

Stuur dan een e-mail met je cv en sollicitatiebrief, of bel of kom langs.

 

Het gaat om ongeveer 10 uur per week. In de vakanties kan dit uitgebreid worden. Ben je ook beschikbaar in de weekenden dan is dat een pré. Ervaring met werken in de horeca is een pré.

Stage

Stagiair(e) 


Lijkt het jou wellicht leuk om stage te lopen bij Camping de Zandhegge & Heggies Speelschuur? Tijdens het kampeerseizoen zijn wij regelmatig op zoek naar leerlingen van bijvoorbeeld de opleiding Leisure & Hospitality.

De afgelopen jaren hebben leerlingen op een leuke manier praktijk ervaring kunnen opdoen bij Camping de Zandhegge en Heggies. Zij krijgen naast de praktijk werkzaamheden (receptie, recreatie, horeca en schoonmaak) ook tijd en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, uitvoering van de kerntaken en het onderzoeken van bedrijfsprocessen of verbetering hiervan.

Lijkt dit jou wellicht wat? Stuur dan een mail naar info@zandhegge.nl met informatie over jezelf, je opleiding en duur van de stage, voorgaande stages of bijbanen en hoe je een eventuele stage voor je zou zien. Wij nemen dan contact op om te kijken of wij voor jou het juiste stagebedrijf kunnen zijn!

Wil je meer weten of het mogelijk is om met jouw opeiding bij ons stage te lopen? Bel / mail gerust!

Marinda - Stage receptie 2018

"Mijn stage was heel leerzaam. Veel geleerd in korte tijd. Het was een drukke maar gezellige stage periode. Van iedereen heb ik wel wat geleerd en kon bij iedereen terecht met mijn vragen." 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

Terug naar home