Online reserveren

Kamperen Verhuur
Faciliteiten
Animatie, recreatie, zwemmen en spelen op Camping de Zandhegge

Faciliteiten

Algemeen

Bij de receptie van de camping kun je veel dingen regelen zoals broodjes bestellen, wifi tickets aanschaffen maar ook kun je hier terecht met al je vragen over de camping. Tevens kun je hier terecht voor souvenirs, speelgoed en diverse producten die vanuit de buurtwinkel geleverd worden.

Algemene faciliteiten
Proosten met slush.jpg

Horeca

Camping de Zandhegge beschikt over een eigen horecagelegenheid genaam Heggies Brasserie. Hier kun je terecht voor het eten van een lekkere plate, een lekker broodje of gewoon een lekker patatje of ijsje.

Heggies Brasserie
sanitair gebouw afwas.jpg

Sanitair

Fris en fruitig tiijdens je vakantie dat is wel zo fijn!
Het sanitairgebouw is het absolute visitekaartje van de camping. Speciaal voor de kinderen is er ook kindersanitair aanwezig.

Sanitair op Camping de Zandhegge
Heggies Speelschuur.jpg

Spelen

Heerlijk buiten genieten van het mooie weer of lekker binnen spelen bij slecht weer. Het kan allemaal op Camping de Zandhegge. Op de camping zijn in totaal vier speeltuinen. Een grote buitenspeeltuin, twee kleine speeltuintjes tussen de kampeerlaantjes en een binnenspeeltuin die zorgt voor droog en warm speelplezier. 
Wie wil er nu niet lekker buitenspelen of binnen lekker glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan en klimmen en klauteren door de speelkooi. Verblijfsgasten van Camping de Zandhegge hebben uiteraard onbeperkt toegang tot het leuke speelparadijs Heggies Speelschuur.

Binnen- en buitenspelen
Pannaveld.jpg

Sport

Op de camping hebben we een mooi groot grassportveld waar een een groot schaakspel en 2 voetbal/handbal goals staan. Het veld wordt in de schoolvakanties ook regelmatig gebruikt voor activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Op de camping hebben we een mooi groot grassportveld waar een een groot schaakspel en 2 voetbal/handbal goals staan. Het veld wordt in de schoolvakanties ook regelmatig gebruikt voor activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. 

Sport- en speelvelden
Zomerpret in het zwembad.jpg

Zwemmen

Met warm weer even afkoelen? Dat kan in het openlucht zwembad!
Het zwembad is geheel omheind door een hekwerk met een veilige sluiting die niet door kleine kinderen zelf te openen is. De diepte van het zwembad varieert van 60 cm tot 130 cm (duiken verboden) en voor de kleine gasten is er een speciaal peuterbad met peuterglijbaan om te spetteren en te spatteren.
Elke ochtend van 9 to 10 uur is het zwembad gerserveerd voor gasten die baantjes willen zwemmen.

Zwemmen