Online reserveren

Kamperen Verhuur
Faciliteiten
Animatie, recreatie, zwemmen en spelen op Camping de Zandhegge

Faciliteiten

Algemeen

Bij de receptie van de camping kun je veel dingen regelen zoals broodjes bestellen, fietsen of skelters huren maar ook kun je hier terecht met al je vragen over de camping. Tevens kun je hier terecht voor souvenirs, speelgoed en diverse producten die vanuit de buurtwinkel geleverd worden.

Algemene faciliteiten
Proosten met slush.jpg

Horeca

Camping de Zandhegge beschikt over een eigen horecagelegenheid genaam Heggies Brasserie. Hier kun je terecht voor het eten van een lekkere plate, een lekker broodje of gewoon een lekker patatje of ijsje.

Heggies Brasserie
sanitair gebouw afwas.jpg

Sanitair

Fris en fruitig tiijdens je vakantie dat is wel zo fijn!
Het sanitairgebouw is het absolute visitekaartje van de camping. Speciaal voor de kinderen is er ook kindersanitair aanwezig.

Sanitair op Camping de Zandhegge
Heggies Speelschuur.jpg

Spelen

Heerlijk buiten genieten van het mooie weer of lekker binnen spelen bij slecht weer. Het kan allemaal op Camping de Zandhegge. Op de camping zijn in totaal vier speeltuinen. Een grote buitenspeeltuin, twee kleine speeltuintjes tussen de kampeerlaantjes en een binnenspeeltuin die zorgt voor droog en warm speelplezier. 
Wie wil er nu niet lekker buitenspelen of binnen lekker glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan en klimmen en klauteren door de speelkooi. Verblijfsgasten van Camping de Zandhegge hebben uiteraard onbeperkt toegang tot het leuke speelparadijs Heggies Speelschuur.  De binnenspeeltuin is dagelijks geopend vanaf 9.30 uur.

Pannaveld.jpg

Sport

Op de camping hebben we een mooi groot grassportveld waar een een groot schaakspel en 2 voetbal/handbal goals staan. Het veld wordt in de schoolvakanties ook regelmatig gebruikt voor activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Op de camping hebben we een mooi groot grassportveld waar een een groot schaakspel en 2 voetbal/handbal goals staan. Het veld wordt in de schoolvakanties ook regelmatig gebruikt voor activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. 

Skelter reserveren

Sport- en speelvelden
familie fietspuzzeltocht 8 aug-2017 4mb.jpg

Fietsverhuur

Vanaf de camping fiets je via het fietsknooppuntennetwerk zo de Veluwe op.  In de omgeving kan eindeloos gefietst worden door de bossen, over heide velden of naar de IJssel.

Ben je campinggast op de Zandhegge en heb je geen eigen fiets mee op vakantie? Dan is dat geen probleem, wij hebben diverse soorten fietsen te huur, maar ook skelters en kinderzitjes.

Fiets huren

Zwemmen

Met warm weer even afkoelen? Dat kan in het verwamde openlucht zwembad!
Het zwembad is geheel omheind door een hekwerk met een veilige sluiting die niet door kleine kinderen zelf te openen is. De diepte van het zwembad varieert van 60 cm tot 130 cm (duiken verboden) en voor de kleine gasten is er een speciaal peuterbad met peuterglijbaan om te spetteren en te spatteren.
Elke ochtend van 9 tot 10 uur is het zwembad gerserveerd voor gasten die baantjes willen zwemmen.

Dierenweide

dierenweide 20220628_141624.jpg

Dierenweide

Sinds dit jaar hebben de dieren een nieuw verblijf en een speeltoestel gekregen. Bij de dierenweide kunnen de kinderen kijken naar de dieren en in overleg mogen ze de dieren ook voeren. Het is soms zelfs mogelijk de beestjes te aaien bij het hek! Kom gezellig even kijken bij de kalkoeken die de gekste geluiden maken, de kippen die maar door tokken en de geitjes die rond lopen. Soms hebben we zelfs kuikentjes die erg leuk zijn om naar te kijken. De dierenweide ligt tegenover de entree, het is dan ook leuk om vooraf of bij het weggaan even naar de dieren te kijken. in de vakantieperiodes voert het recreatieteam samen met de kinderen de dieren na het dansen. 

Dierenweide