Online reserveren

Kamperen Verhuur

Team Zandhegge

Koos & Lilian van Selm

Wij heten jullie van harte welkom op onze gezellige familie camping. Wij zijn sinds 1999 de eigenaren van Camping de Zandhegge. Jullie zullen ons regelmatig op de camping tegenkomen samen met onze kinderen Koos en Mees. Wij wensen jullie een geweldige vakantie toe en hopen dat jullie je vermaken op de camping en natuurlijk het Veluwe gevoel beleven. Mocht er iets niet naar wens zijn laat het ons dan zo snel mogelijk weten, zodat wij hier iets aan kunnen doen. (Foto: rechts)

Team Zandhegge

Niek de Jong (Heggies Speelschuur - Horeca)

Niek werkt ondanks een tussenpauze al vanaf 2003 op Camping de Zandhegge. Zijn dagelijkse werkzaamheden worden voornamelijk gevuld als teamleider van onze binnenspeeltuin Heggies Speelschuur.Daarnaast steekt Niek regelmatig zijn handen uit de mouwen voor allerlei voorkomende werkzaamheden op het terrein van de camping. (Foto: links)

Kirsten Casius (Receptie)

Kirsten werkt sinds 1 april 2015 op de receptie. Na ruim 10 jaar bij diverse VVV kantoren op de Veluwe gewerkt te hebben is zij jullie aanspreekpunt op het gebied van reserveringen, fiets- en wandelroutes en uitjes op de Veluwe. Ook met geocaching is zij aardig bekend, mochten jullie vragen hebben dan kunnen jullie bij haar terecht. Kirsten is regelmatig met een camera op het terrein te spotten en deelt de foto’s ook regelmatig met facebook en twitter. (Foto: Links)

Everlien (Schoonmaak)

Everlien werkt al vele jaren bij ons op de camping en regelt de hele schoonmaak op het park. Met twee toiletgebouwen en een centrumgebouw op de camping zullen jullie haar regelmatig over de camping zien fietsen. (Foto: midden)

 

Met ons kleine maar zeer vertrouwde team is het werken op Camping de Zandhegge alle dagen feest en dit proberen wij ook op onze gasten over te brengen.

Terug naar home