Online reserveren

Kamperen Verhuur

Nieuws

45 jaar Zandhegge!

Zwembad centrumgebouw.jpgdonderdag 13 juli 2017 15:52 Zaterdag 22 juli vieren wij dat onze camping 4️️5️jaar bestaat en hebben we een leuk progrogramma voor jullie. Hierbij nodigen wij niet alleen onze gasten maar ook onze oudgasten van harte uit! Ken je iemand die ook hier op de camping heeft gestaan deel dan dit bericht ook met hem/haar.
Tot 22 juli 2017! Nieuwsgierig geworden?

Bekijk onze camping met de 360° Tour

360° Tour foto.PNGzaterdag 01 juli 2017 16:39 Vanaf nu is het mogelijk om Camping de Zandhegge in 360° te beleven. Neem eens een kijkje in onze binnenspeeeltuin of wandel via de buiten speeltuinen naar één van onze prachtige accommodties.
Heb je altijd al willen weten hoe de Veluwse Trekkershutten eruit zien aan de binnenkant of lijkt het je leuk om in de 6 persoons stacaravan Heggies Stekkie te logeren, je kunt nu zelf online door de accommodatie heen lopen.
Ook onze knusse Hollandse Sleurhut mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Nieuwsgierig geworden?

Activiteiten 2017

danspret buiten.jpgwoensdag 01 februari 2017 15:41 Wil je weten wat er allemaal te beleven valt op Camping de Zandhegge in Emst? Bekijk dan het activiteitenoverzicht voor 2017! Nieuwsgierig geworden?

Kamperen met eigen Paard - Vakantiestalling

3 buitenritten.jpgmaandag 16 januari 2017 09:03 Wil je lekker kamperen én paardrijden op de Veluwe met je eigen paard? Op loop afstand van camping de Zandhegge zit stalhouderij het Zwarte Paard waar je je eigen paard gedurende je vakantie kunt stallen. Wil je meer weten of gewoon een paard huren voor een heerlijke buitenrit op de Veluwe, neem dan contact op met Stalhouderij Het Zwarte Paard in Emst. Nieuwsgierig geworden?

Gewoon proberen, Hollands Kamperen!

Hollandse Sleurhut.pngvrijdag 04 november 2016 11:47 Op de Veluwe, tussen bos en heidevelden is het mogelijk om écht Hollands te kamperen. In Emst (gemeente Epe) staat een kleine toercaravan op Camping de Zandhegge waar de Hollandse style helemaal is toegepast.
De caravan, ook wel Hollandse Sleurhut genoemd, is geschikt voor 2 personen en beschikt over een klein keukentje met kookplaat. Het leuke aan deze caravan is dat hij op elke beschikbare kampeerplaats neergezet kan worden.

Kamperen naast familie, vrienden of zelfs buren is daardoor allemaal mogelijk. Nieuwsgierig geworden?

Zandhegge wint Eropuit verkiezing 2015-2016

teamfoto 1e prijs zandhegge eropuit in eigenland.jpgvrijdag 09 september 2016 22:38 Ardoer Camping de Zandhegge te Emst is verkozen tot winnaar in de categorie kamperen van de Eropuit in Eigen Land prijs 2015-2016.
Bezoekers konden via de website www.Eropuitineigenland.nl stemmen op hun favoriete accommodatie, restaurant en /of dagje uit. Camping de Zandhegge is een kindvriendelijke camping in Emst. Eropuit laat weten: ‘De kinderen vermaken zich hier o.a. in de binnenspeeltuin ‘Heggies Speelschuur’, dat overigens de 4e plaats behaalde in deze verkiezing voor ’leukste dagje uit’. In het voor- en naseizoen biedt de camping de rust voor de senioren en is tevens een ideaal startpunt voor fiets- en wandelroutes. In de vakantie periodes is er volop vermaak voor gezinnen, met een uitgebreid recreatieprogramma. Sinds dit jaar verhuurt Camping de Zandhegge leuke Veluwse trekkershutten, tenten en stacaravans. De sanitaire voorzieningen zijn het visitekaartje van de camping. Hiermee behalen zij ook in de enquêtes hoge cijfers. Ook de klantvriendelijkheid op deze camping wordt erg gewaardeerd door de gasten. De Zandhegge is een plek waar iedereen zich kan vermaken zowel bij goed als slecht weer. Nieuwsgierig geworden?