Online reserveren

Kamperen Verhuur

Nieuws

Kijkdagen 9 & 10 februari 2019

zwembad.jpgdinsdag 01 januari 2019 15:11 Zelf je kampeerplaats uitzoeken op de Zandhegge

Tijdens de wintermaanden zijn er drie open weekenden op Camping De Zandhegge. Of je nu zelf je kampeerplaats komt uitzoeken of dat je al geboekt hebt maar gewoon even wil kijken, iedereen is van harte welkom! Het sanitair gebouw op de camping is deze dag geopend voor wie even een kijkje wil nemen. Wil je zelf je eigen kampeerplaats uitzoeken? Vraag dan naar de beschikbare plaatsen bij de receptie. Boek je op één van de kijkdagen je kampeerplaats aan de balie dan betaal je geen voorkeurskosten*. Nieuwsgierig geworden?

Nieuw speelplein op De Zandhegge

Trampolineszaterdag 14 april 2018 16:37 Met de komst van 3 trampolines, een airtrampoline en een pannakooi is ons nieuwe speelplein al bijna klaar! Waar eerder de tennisbaan altijd gelegen heeft is er plaats gemaakt voor het super leuke nieuwe plein.

Het plein is mooi omringt door beukenhaagjes, enkele mooie bomen zullen het nog meer kleur gaan geven. Ook de hinkelbaan welke Camping de Zandhegge van haar gasten gekregen heeft tijdens het 45 jarig bestaan van de camping zal nog geplaatst worden. Nieuwsgierig geworden?