Online reserveren

Kamperen Verhuur

Nieuws

Nieuw speelplein op De Zandhegge

Trampolineszaterdag 14 april 2018 16:37 Met de komst van 3 trampolines, een airtrampoline en een pannakooi is ons nieuwe speelplein al bijna klaar! Waar eerder de tennisbaan altijd gelegen heeft is er plaats gemaakt voor het super leuke nieuwe plein.

Het plein is mooi omringt door beukenhaagjes, enkele mooie bomen zullen het nog meer kleur gaan geven. Ook de hinkelbaan welke Camping de Zandhegge van haar gasten gekregen heeft tijdens het 45 jarig bestaan van de camping zal nog geplaatst worden. Nieuwsgierig geworden?

Activiteiten 2018 bekend!

Zandhegge45jaar.jpgvrijdag 09 februari 2018 15:22 De planning voor de grotere activiteiten voor aankomend kampeerseizoen is gemaakt. Pak je agenda er maar bij en begin maar vast met voorbereiden voor de playbackshows in augustus. Nieuwsgierig geworden?

Kom jij ons team versterken in 2018?

Zwembad centrumgebouw.jpgdonderdag 08 februari 2018 09:25 Lijkt het jou leuk om op een camping te werken? Voor komend seizoen zijn wij nog op zoek naar versterking van ons schoonmaakteam voor o.a. de toiletgebouwen en verhuuraccomodaties (15-20 uur per week) en oproepkrachten voor het onderhoud (weekenden/vakanties). Ben jij de persoon die het leuk vindt om onze gebouwen en het terrein er netjes uit te laten zien, zodat onze gasten volop kunnen genieten van hun vakantie? Dan ben jij de collega die we zoeken! Kijk voor meer informatie op onze website. Nieuwsgierig geworden?

ZANDHEGGE GOES GLAMPING!

Zandhegge Goes Glamping!.pngdonderdag 25 januari 2018 15:21 Vanaf 1 juni 2018 krijgen gaan er 2 splinter nieuwe Luxe Veluwe Safarilodge tenten in de verhuur op Caming de Zandhegge.
Deze luxe Safaritenten zijn geschikt voor 6 personen en zijn voorzien van een ruime veranda met luifel. Twee slaapcabines en één hele leuke bedstee.
De tenten zijn van alle gemak voorzien zoals volledig ingerichte keuken, eigen badkamer met douche en toilet, TV, magnetron. Nieuwsgierig geworden?

Zandhegge wint 2 jaar achter elkaar de Eropuit verkiezing

teamfoto 1e prijs zandhegge eropuit in eigenland.jpgzaterdag 16 september 2017 18:34 Ardoer Camping de Zandhegge te Emst is ook dit jaar weer verkozen tot winnaar in de categorie kamperen van de Eropuit in Eigenland verkiezingen. Eerder werd de camping al in 2011 en 2016 tot ‘Beste Camping’ verkozen tijdens deze verkiezingen. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk onze camping met de 360° Tour

360° Tour foto.PNGzaterdag 01 juli 2017 16:39 Vanaf nu is het mogelijk om Camping de Zandhegge in 360° te beleven. Neem eens een kijkje in onze binnenspeeeltuin of wandel via de buiten speeltuinen naar één van onze prachtige accommodties.
Heb je altijd al willen weten hoe de Veluwse Trekkershutten eruit zien aan de binnenkant of lijkt het je leuk om in de 6 persoons stacaravan Heggies Stekkie te logeren, je kunt nu zelf online door de accommodatie heen lopen.
Ook onze knusse Hollandse Sleurhut mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Nieuwsgierig geworden?