Online reserveren

Kamperen Verhuur

Nieuws

Foto van de maand!

Foto vd Maand.pngvrijdag 11 mei 2018 14:55 Doe mee met de vakantiefoto van de maand!
Wat moet je doen? Stuur je leukste vakantiefoto van Camping de Zandhegge naar info@zandhegge.nl en vermeld erbij waarom dit jouw leukste vakantiefoto / vakantieherinnering is.

Lig je net in het zwembad of zit je aan een heerlijk ontbijtje voor de caravan of doe je mee met één van de activiteiten met het animatieteam of hem je een onvergeetelijke foto samen met Heggie? Vergeet dan niet een foto te maken en stuur hem naar info@zandhegge.nl o.v.v. Foto vd maand. De winnende foto van de maand maken we bekend via facebook!

Aan het eind van het seizoen trekken we uit alle inzendingen een winnaar die een weekendje in onze nieuwe Safaritent wint. Nieuwsgierig geworden?

Nieuw speelplein op De Zandhegge

Trampolineszaterdag 14 april 2018 16:37 Met de komst van 3 trampolines, een airtrampoline en een pannakooi is ons nieuwe speelplein al bijna klaar! Waar eerder de tennisbaan altijd gelegen heeft is er plaats gemaakt voor het super leuke nieuwe plein.

Het plein is mooi omringt door beukenhaagjes, enkele mooie bomen zullen het nog meer kleur gaan geven. Ook de hinkelbaan welke Camping de Zandhegge van haar gasten gekregen heeft tijdens het 45 jarig bestaan van de camping zal nog geplaatst worden. Nieuwsgierig geworden?

ZANDHEGGE GOES GLAMPING!

Zandhegge Goes Glamping!.pngdonderdag 25 januari 2018 15:21 Vanaf 1 juni 2018 krijgen gaan er 2 splinter nieuwe Luxe Veluwe Safarilodge tenten in de verhuur op Caming de Zandhegge.
Deze luxe Safaritenten zijn geschikt voor 6 personen en zijn voorzien van een ruime veranda met luifel. Twee slaapcabines en één hele leuke bedstee.
De tenten zijn van alle gemak voorzien zoals volledig ingerichte keuken, eigen badkamer met douche en toilet, TV, magnetron. Nieuwsgierig geworden?