Wat gaan we doen met regen?
Dagje uit met de kids!

Online reserveren

Kamperen Verhuur

Wat te doen bij regen?

Zwembad De Koekoek - Vaassen

Lekker zwemmen met de hele familie in het mooie veelzijdige zwembad van Vaassen! Het zwembad bestaat uit een wedstrijdbad met een 1-meter springplank en een recreatief zwemgedeelte met een bubbelbad (34 graden), een doelgroepenbad en een recreatiebad met grote glijbaan en een babybad (5 cm diep) en een peuterbad (20 cm diep) met leuke speelmogelijkheden (32 graden). Bezoekers kunnen onbeperkt gebruik maken van sauna en stoomcabine en bij mooi weer is het beschutte buitenterrein en het spraypark geopend.

Zwemparadijs De Scheg - Deventer

Spetterende avonturen beleef je in zwemparadijs De Scheg in Deventer, met drie razendsnelle glijbanen.

Gletsjer Slide, Northern Light Slide en Familieglijbaan Lava Slide
De Gletjserslide is een lange wildwaterbaan van 80 meter lstroomt met een reuzevaart naar beneden, langs scherpe bochten en draaikolkenDe wildwaterbaan staat dagelijks op code groen. De code geeft de snelheid weer van de stroming in de wildwaterbaan. Staat de glijbaan op code oranje, dan is glijden alleen toegestaan door kinderen vanaf 1.40m én die in het bezit zijn van een AB diploma. 

Bosbad Putten

Bosbad Putten beschikt over een subtropisch binnenbad, maar bij mooi weer kun je ook lekker buitenzwemmen in het verwarmde buitenzwembad. Er is voor iedereen wat te beleven. De stroomversnelling, de wildwaterbaan, glijbanen, whirlpools, watermassages en stoombaden zorgen voor een dag vol plezier. Bosbad Putten beschikt ook over een terras en een heerlijke ligweide. Ga jij het avontuur aan met de duikplanken en de 60 meter lange glijbaan? Het is ook mogelijk te midgetgolfen, kano te huren of te waterfietsen. 

Kasteel Cannenburch.jpg

Kasteel de Cannenburch Vaassen

Speuren & Spelen in het kasteelpark? Bezoek dan deze zomer naar kasteel Cannenburch, huur een knapzak in de Landwinkel en ga op zoek naar de antwoorden in het park. Er zijn vragen over het middeleeuwse kasteel, over planten en bomen maar ook moet je tellen of rekenen. Onderweg kan je het blotevoetenpad ontdekken of juist even uitrusten op een bankje en iets lekkers eten of drinken uit de knapzak. Dus voor alle speurneuzen: tot in de zomervakantie!
Wanneer: dinsdag - zondag tot en met 30 september