Lid van 8,5

Receptie

Bij de receptie kun je terecht voor al je vragen. Ook kun je veel dingen regelen zoals broodjes bestellen, fietsen of skelters huren. Wil je liever informatie over een leuk dagje uit op de Veluwe? Loop gezellig even bij de receptie naar binnen. Wij geven je graag informatie over de omgeving. De receptie heeft ook leuke folders liggen over uitjes in de omgeving. Daarnaast kun je bij de receptie terecht voor souvenirs, speelgoed en producten die vanuit de buurtwinkel geleverd worden. Jullie zijn bij ons altijd welkom om de camping te bekijken.

2023 receptieteam

Verse broodjes

Zin in ontbijt op bed?

Wat is er nu lekkerder dan 's ochtends genieten van heerlijk vers gebakken broodjes. Wij bakken dagelijks verse broodjes af voor jullie. Wie wil dat nu niet! Bestellingen kunnen uiterlijk een dag van tevoren online of bij de receptie besteld worden.

Broodjes bestellen
Broodjesservice

Fietsverhuur

Vanaf de camping fiets je via het fietsknooppuntennetwerk zo de Veluwe op. In de omgeving kan eindeloos gefietst worden door de bossen, over heide velden of naar de IJssel. Ben je campinggast op de Zandhegge en heb je geen eigen fiets mee op vakantie? Dan is dat geen probleem, wij hebben diverse soorten fietsen te huur, maar ook skelters en kinderzitjes.

Fiets huren
Familie fietspuzzeltocht 8 aug 2017 4mb

Buurtwinkel

Bij de receptie is een beperkte voorraad producten vanuit de plaatselijke buurtwinkel verkrijgbaar. Ben je iets vergeten en heb je geen zin om helemaal naar het dorp te rijden? Kom dan even kijken of wij het op voorraad hebben. Tevens hebben wij voor de kinderen diverse speelattributen waarmee zij zich op de camping kunnen vermaken. Van duikbril tot gezinsspelletjes en van Veluwse knuffels tot aan onze eigen Heggie knuffel.

Buurtwinkel buiten

Wait app

De wait app werkt eenvoudig. Op je mobiel of tablet heb je met de app alle tijdschriften en boeken bij de hand. Dezelfde tijdschriften liggen op dat moment ook in de winkel. Daarnaast kun je ook eenvoudig oude nummers terug lezen in de app. Naast een ruime keuze in tijdschriften beschikt de app ook over vele (luister)boeken. Wait heeft ook aan de kinderen gedacht. Zo staan er ook talloze tijdschriften, kinder- en jeugd(luister)boeken in de app. 

Jullie hoeven nu alleen nog de gratis Wait app te downloaden om vervolgens gratis te genieten van bekende tijdschriften, boeken en luisterboeken. Wat goed is om te weten is dat je na het downloaden van de app geen account hoeven aan te maken. Het enige wat je toestaat is de locatievoorziening en de app herkent vanzelf of je bij ons op locatie bent. 

Download de gratis Wait app
6 waitapp

Wifi

Wat is een vakantie zonder internet? Op de camping is gratis wifi beschikbaar. Let wel op dat onze wifi helaas niet geschikt is voor online streamen zoals bijvoorbeeld Netflix.

Camping de Zandhegge - Wifi

Elektra en TV

De plaatsen hebben de beschikking over 10A elektra, dit is op te hogen naar 16A. Per 2A kost het €1,- per dag. In het tarief is een maximum verbruik van 4 kwh* per dag inbegrepen. Meerverbruik wordt na afloop verrekend. 

Bij 4-5-6-7 weken aanbiedingen 10A/4kwh per dag en bij ACSI/ CKE tarieven 6A/4kwh per dag.   

Elke plaats heeft een TV/CAI aansluiting. Verlengcoaxkabels en verloopstekkers zijn te koop bij de receptie. Via digitale TV kun je 225 zenders ontvangen. Instellingen:

  • Frequentie: 456.00 Mhz (456000 Khz)
  • Symboolsnelheid: 6900 KS/s
  • Netwerk ID: 3355
  • Modulatie: 64QAM
Bekijk zenderoverzicht
Elektra

Elektrische laadpalen

Op het parkeerterrein aan de voorkant van de camping bevinden zich twee elektrische laadpalen. Wanneer jouw auto volledig is opgeladen, verzoeken wij je vriendelijk de parkeerplaats vrij te maken voor andere gasten. Het is niet toegestaan om auto's op de kampeerplaats op te laden, omdat het elektriciteitsnetwerk niet geschikt is voor dit doel en dit brandgevaar kan opleveren.

Laadpaal electrische auto 2

Camperserviceplaats

Op Camping de Zandhegge zijn campers van harte welkom en daarom is er bij ons speciaal voor de camper een serviceplaats waar het vuile water in geloosd kan worden en schoon water gevuld kan worden.

Camper rijdt over pad

Ontdek onze andere faciliteiten