Online reserveren

Kamperen Verhuur

Sanitair

Het verwarmde sanitair gebouw is het absolute visitekaartje van de camping. Door de aanwezigheid van wastafels, douches, toiletten, afwasplaatsen, groente- en kledingwasplaatsen en stortplaatsen voor het chemisch toilet is het sanitair van alle gemakken voorzien.

Kindersanitair
Speciaal voor de aller kleinsten is er vrolijk en kleurig kindersanitair en babybadje’s, wat het wassen en douchen voor de kinderen een groot feest maakt! Wie wil er nu niet douchen onder een olifant?

Toiletgebouw Hooiland
Achter op het toeristische gedeelte van de camping bevindt zich ook een klein sanitairgebouw met toiletten, chemisch toilet, wastafels en afwasplaatsen.

Warm water
Bij het inchecken verkrijgt iedereen tegen een borg van € 30,- een sepkey voor de slagboom en het warme water. Op de sleutel staan punten voor het warme water (niet geldig voor vaste plaatsen). Zijn de punten op dan is de sleutel in het centrale toiletgebouw/receptie makkelijk met euro's op te laden.

Wasserette
De camping beschikt ook over een wasserette met 2 wasmachines en 2 droogtrommels. Zo ben je van alle gemakken voorzien! Betalen kan met je bankpas via contactloos betalen. Wasmiddel wordt automatisch toegevoegd.

Oplaad tarief sepkey
€ 0,02 / 10 seconden ( = € 0,60 / 5 min )

   wasserette wasmachine droger

Terug naar home