Online reserveren

Kamperen Verhuur

Horeca

Lekker genieten op de camping en geen zin in afwassen? Op de camping is een terras aanwezig waar gebruik gemaakt kan worden van onze menukaart. Binnen zitten en afhalen is mogelijk. Wij serveren o.a. tosti's, belegde broodjes en snacks. Natuurlijk mag een heerlijke kop koffie of cappuccino niet ontbreken en aan iets lekkers voor bij de koffie zoals muffins, cake of appelgebak is ook gedacht. Het Tea Fusion apparaat schenkt de lekkerste kopjes thee en aan smaken geen gebrek. 

Lekker gespeeld en veel dorst? Ook aan de kinderen hebben wij gedacht. De kids kunnen voordelig hun dorst lessen met een bekertje ranja en uiteraard een van de vele snoepjes of chipjes uitproberen om lekker te smikkelen. De menukaart met diverse lekker gerechten nodigen uit om te blijven eten na het spelen.

Kortom, Camping de Zandhegge beschikt over een complete menukaart met drankjes en etenswaren voor ieder moment van de dag. Het is dan ook niet toegestaan om eigen comsumpties mee te nemen en/of te nuttigen in Heggies Speelschuur en/of op het terras.

Bekijk hier de menukaart

Terug naar Home