Lid van 8,5

Binnenspeeltuin

Binnenspeeltuin Heggies Speelschuur bevindt zich in het centrumgebouw bij de receptie. Heggies Speelschuur is tevens de horeca gelegenheid op de camping. Terwijl de kinderen spelen is het mogelijk om een kopje koffie te drinken. In de Speelschuur liggen tijdschriften en kranten om te lezen. Verblijfsgasten hebben gratis entree tot de speelschuur.

Heggies Speelschuur
Glijbaan 6mb

Buitenspeeltuin

Kinderen vermaken zich uitstekend op de camping in de speeltuinen. In de grote speeltuin bij het centrumgebouw kunnen ze taartjes bakken in de kabouterbakkerij, klimmen en klauteren in het klimrek en elkaar uitdagen wie het hoogste kan schommelen. Daarnaast zijn er nog twee kleine speeltuintjes verspreid tussen de kampeerplaatsen, waar de jongste gasten veilig kunnen spelen. Vanaf de kampeerplaatsen houd je gemakkelijk een oogje in het zeil.

RUB9180911 19228 1

Hinkelbaan

Hinkel de Pinkel daar komen wij aan. Hinkel de Pinkel zie ons gaan. Met de handjes op de rug. Hinkel de Pinkel en dan weer terug!

Zandhegge Spelen

Sport- en speelveld

Op de camping hebben we een mooi groot grassportveld waar een groot schaakspel, 2 voetbal/handbal goals, een tafeltennistafel en een volleybalnet staat. Op het sportveld kun je lekker voetballen. Het veld wordt in de schoolvakanties ook regelmatig gebruikt voor activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Voor de kleine kinderen staat er een houten speeltoestel waar zij zich lekker kunnen uitleven. 

Sportactiviteiten 5

Skelters

Heggie heeft een grote verzameling mooie skelters waar hij wel eens rondjes op rijdt. Tegen een kleine vergoeding zijn de skelters te huur. Er is een loopfiets voor de jongere kinderen en stoere mammoet skelters voor de oudere kinderen. Het terrein van de camping is volledig omheind, dus je kunt heerlijk skelteren en crossen zonder zorgen. En hoe leuk is het om bij ieder rondje even naar papa en mama te zwaaien die heerlijk op het terras zitten te genieten!

Skelter huren
Kinderen skelters

Trampolines

Naast het sportveld ligt het speelveld voor de kinderen. Met 3 supergave trampolines en een airtrampoline is het voor elk kind een feest. Aan de rand van het speelveld ligt een pannaveldje met 2 kleine doelen. 

Trampoline springen

Pannaveld

Hier kunnen kinderen met elkaar een balletje trappen. Lukt het jou om de bal door de benen van de tegenstander te schieten? Leuk voor jong en oud.

Sportveld Pannakooi

Jeu de Boules

Hét ultieme campingspel wat niet mag ontbreken tijdens de vakantie. Bij ons sportveld ligt ook de Jeu-de-boulesbaan. Hier kun je onbeperkt gebruik van maken.

Depositphotos 96192080 XL 1

Dierenweide

Bij de dierenweide kunnen de kinderen kijken naar de dieren en in overleg mogen ze de dieren ook voeren. Het is soms zelfs mogelijk de beestjes te aaien bij het hek! Kom gezellig even kijken bij de kalkoeken die de gekste geluiden maken, de kippen die maar door tokken en de geitjes die rond lopen. De dierenweide ligt tegenover de entree, het is dan ook leuk om vooraf of bij het weggaan even naar de dieren te kijken. In de vakantieperiodes voert het recreatieteam samen met de kinderen de dieren na het dansen. 

20220628 141624

Recreatieteam

In de vakantieperiodes is er een recreatieteam aanwezig voor de aller leukste spelletjes, knutsels, dansjes en kindertheater. Er is altijd een gaaf animatieprogramma voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Jij komt toch ook gezellig meedoen?

Bekijk het animatieprogramma
Kinderen dansen recreatie

Ontdek onze andere faciliteiten