Online reserveren

Kamperen Verhuur

Heggies Brasserie

Menukaart     Online bestellen

Lekker genieten op de camping en geen zin om te koken?  Kom dan lekker eten bij Heggies Brasserie of haal het af bij de snackbar.

Neem plaats op ons gezellige terras of binnen bij de binnenspeeltuin, we hebben een uitgebreide kaart met diverse broodjes, tosti's, snacks en diverse hoofdgerechten.  Natuurlijk mag een heerlijke kop koffie of cappuccino niet ontbreken en aan iets lekkers voor bij de koffie, zoals muffins, cake of appelgebak, is ook gedacht.  Voor bij de borrel hebben we heerlijke hapjes planken.

Softijs
We verkopen heerlijk softijs!  Sunday ijsjes met verschillende sauzen, toppings, milkshakes en leuke kinderijsjes genoeg keuze.Een echte traktatie.

In oktober is onze keuken gesloten op maandag, dinsdag en donderdag. Het is wel mogelijk om iets te drinken en te genieten van een stuk appelgebak of een ijsje. In de herfstvakantie (10-10/25-10) is de keuken alle dagen geopend. Wilt u komen eten of spelen, dan moet u hiervoor een tijdsblok reserveren. Dat kan via https://www.heggiesspeelschuur.nl/tafel-reserveren.

Jullie zijn van harte welkom!

Terug naar Home