Receptie & Algemeen
Alles bij de hand

Online reserveren

Kamperen Verhuur

Receptie & algemene faciliteiten

2023 receptieteam.jpeg

Receptie

Bij de receptie van de camping kun je veel dingen regelen zoals broodjes bestellen, fietsen of skelters huren maar ook kun je hier terecht met al je vragen over de camping. Tevens kun je hier terecht voor souvenirs, speelgoed en diverse producten die vanuit de buurtwinkel geleverd worden.

20150802_092739 (2).jpg

Verse broodjes

Zin in ontbijt op bed?
Wat is er nu lekkerder dan 's ochtends genieten van heerlijk vers gebakken broodjes. Wij bakken dagelijks verse broodjes af voor onze gasten. Wie wil dat nu niet! Bestellingen kunnen uiterlijk een dag van tevoren online besteld worden of bij de receptie. 

Broodjes bestellen

Buurtwinkel

Bij de receptie is een beperkte voorraad producten vanuit de plaatselijke buurtwinkel verkrijgbaar. Ben je iets vergeten en heb je geen zin om helemaal naar het dorp te rijden? Kom dan even kijken of wij het op voorraad hebben.

Tevens hebben wij voor de kinderen diverse speelattributen waarmee zij zich op de camping kunnen vermaken. Van duikbril tot gezinsspelletjes en van Veluwse knuffels tot aan onze eigen Heggie knuffel.

Wifi

Wifi

Wat is een vakantie zonder internet? Op de camping is gratis wifi beschikbaar. Let wel op dat onze wifi helaas niet geschikt is voor online streamen zoals bijvoorbeel Netflix.

water_en_electra_ (klein)2.jpg

Elektra en TV

De plaatsen hebben de beschikking over 10A elektra, dit is op te hogen naar 16A. Per 2A ( €1,- per dag.) In het tarief is een maximum verbruik van 7 kwh* per dag ingebrepen. Meervebruik wordt na afloop verrekend (tarief 2023 € 0,85 p/kwh).  In 2024 is het vrij verbruik 4 kwh/ per dag en het tarief voor meerverbruik € 0,65 / kwh.

Bij 4-5-6-7 weken aanbiedingen 10A / 4kwh per dag en bij ACSI/ CKE tarieven 6A/4kwh per dag.   

Elke plaats heeft een TV/ CAI aansluiting. Verlengcoaxkabels en verloopstekkers zijn te koop bij de receptie. Via ons systeem kan je de volgende Tv-stations ontvangen:
Digitale TV:  225 zenders
instellingen: Frequentie: 456.00 Mhz (456000 Khz) Symboolsnelheid: 6900 KS/s Netwerk ID: 3355 Modulatie: 64QAM

Zenderoverzicht

laadpaal electrische auto (2).jpg

Elektrische laadpalen

Op het parkeerterrein aan de voorkant van de camping bevinden zich twee elektrische laadpalen. Wanneer jouw auto volledig is opgeladen, verzoeken wij je vriendelijk de parkeerplaats vrij te maken voor andere gasten. Het is niet toegestaan om auto's op de kampeerplaats op te laden, omdat het elektriciteitsnetwerk niet geschikt is voor dit doel en dit brandgevaar kan opleveren.

familie fietspuzzeltocht 8 aug-2017 4mb.jpg

Fietsverhuur

Vanaf de camping fiets je via het fietsknooppuntennetwerk zo de Veluwe op. In de omgeving kan eindeloos gefietst worden door de bossen, over heide velden of naar de IJssel.

Ben je campinggast op de Zandhegge en heb je geen eigen fiets mee op vakantie? Dan is dat geen probleem, wij hebben diverse soorten fietsen te huur, maar ook skelters en kinderzitjes.

camper rijdt over pad.jpg

Camperserviceplaats

Op Camping de Zandhegge zijn campers van harte welkom en daarom is er bij ons speciaal voor de camper een serviceplaats waar het vuile water in geloosd kan worden en schoon water gevuld kan worden.

Boek snel je eigen camperplaats

Huisdieren toegestaan.jpg

Honden toegestaan

Honden zijn van harte welkom op Camping de Zandhegge. In de omgeving van de camping zijn diverse losloopgebieden te vinden waar je hond lekker kan genieten van de rust, ruimte en de Veluwse natuur. Op de camping horen honden aangelijnd te zijn. Honden van bezoekers zijn echter niet toegestaan.

Op de camping zijn per kampeerplaats maximaal 2 honden toegestaan. In de accommodaties zijn de honden toegestaan in de BoerententLodgetent, Veluwse veranda chalet 4pH