Online reserveren

Kamperen Verhuur

Wat kun je allemaal regelen bij de receptie?

team Receptie 2022.jpg

Receptie

Naast het  in– en uitchecken, kun je bij de receptie dagelijks terecht voor fiets- en wandelroutes, kranten, gasflessen, fietsverhuur en brood bestellen, maar ook alle andere informatie en vragen over de camping. Wil je je vakantie voor de volgende keer op de Veluwe weer vastleggen op De Zandhegge, dan is dat natuurlijk mogelijk. De receptie is dagelijks geopend van 8.30-18.00 uur.

20150802_092739 (2).jpg

Verse broodjes

Lekker op vakantie en 's ochtends genieten van heerlijk vers afgebakken broodjes.
Wij bakken dagelijks verse broodjes voor onze gasten. 

Zin in ontbijt op bed?
Wat is er nu leuker dan kinderen die zelf de broodjes komen ophalen en papa en mama voorzien van een ontbijt op bed. Vol trots komen ze 's ochtend op de fiets aan met hun portemonnee om de bestelling af te halen en te betalen. Wie wil dat nu niet! Bestellingen kunnen tot uiterlijk een dag van tevoren online besteld worden of bij de receptie.

Broodjes bestellen

Buurtwinkel

Bij de receptie is een beperkte voorraad producten vanuit de plaatselijke buurtwinkel verkrijgbaar. Ben je iets vergeten en heb je geen zin om helemaal naar het dorp te rijden? Kom dan even kijken of wij het op voorraad hebben.

Tevens hebben wij voor de kinderen diverse speelattributen waarmee zij zich op de camping kunnen vermaken. Van duikbril tot frisbee en van Veluwse knuffels tot aan onze eigen Heggie knuffel.

wifi.png

Wifi

Wat is een vakantie zonder internet. Op de camping is gratis wifi beschikbaar. Let wel op onze wifi is helaas niet geschikt voor online streamen zoals bijvoorbeel Netflix.

water_en_electra_ (klein)2.jpg

Elektra en TV

De plaatsen hebben de beschikking over 10A elektra, dit is op te hogen naar 16A.
In het tarief is een maximum verbruik van 7 kwh* per dag ingebrepen. Meervebruik wordt na afloop verrekend.   
Opladen van electrische auto's kan op bij de laadpalen op parkeerplaats voor bij de camping. Dit is niet mogelijk op de kampeerplaats zelf.   * Bij 4-5-6-7 weken aanbiedingen  10A / 4kwh per dag  en bij ACSI/ CKE tarieven 6A/4kwh per dag. 
Elke plaats heeft een TV/ CAI aansluiting. Verlengcoaxkabels en verloopstekkers zijn te koop bij de receptie. Via ons systeem kan je de volgende Tv-stations ontvangen:
Analoge TV: 20 zenders, Digitale TV:  225 zenders
instellingen: Frequentie: 456.00 Mhz (456000 Khz) Symboolsnelheid: 6900 KS/s Netwerk ID: 3355 Modulatie: 64QAM

Zenderoverzicht

camper rijdt over pad.jpg

Camperserviceplaats

Op Camping de Zandhegge zijn campers van harte welkom en daarom is er bij ons speciaal voor de camper een serviceplaats waar het vuile water in geloosd kan worden en schoon water gevuld kan worden.

Boek snel je eigen camperplaats

Huisdieren toegestaan.jpg

Honden toegestaan

Honden zijn van harte welkom op Camping de Zandhegge. In de omgeving van de camping zijn diverse losloopgebieden te vinden waar je hond lekker kan genieten van de rust, ruimte en de Veluwse natuur. Op de camping horen honden aangelijnd te zijn. Honden van bezoekers zijn echter niet toegestaan.

Op de camping zijn per kampeerplaats maximaal 2 honden toegestaan. In de accommodaties zijn de honden toegestaan in de BoerententLodgetentstacaravan Emst.