Online reserveren

Kamperen Verhuur

Wat kun je allemaal regelen bij de receptie?

team Receptie 2022.jpg

Receptie

Naast het  in– en uitchecken, kun je bij de receptie dagelijks terecht voor fiets- en wandelroutes, kranten, gasflessen, fietsverhuur en brood bestellen, maar ook alle andere informatie en vragen over de camping. Wil je je vakantie voor de volgende keer op de Veluwe weer vastleggen op De Zandhegge, dan is dat natuurlijk mogelijk. De receptie is dagelijks geopend van 8.30-18.00 uur.

20150802_092739 (2).jpg

Verse broodjes

Lekker op vakantie en 's ochtends genieten van heerlijk vers afgebakken broodjes.
Wij bakken dagelijks verse broodjes voor onze gasten. 

Zin in ontbijt op bed?
Wat is er nu leuker dan kinderen die zelf de broodjes komen ophalen en papa en mama voorzien van een ontbijt op bed. Vol trots komen ze 's ochtend op de fiets aan met hun portemonnee om de bestelling af te halen en te betalen. Wie wil dat nu niet! Bestellingen kunnen tot uiterlijk een dag van tevoren online besteld worden of bij de receptie.

Broodjes bestellen

Buurtwinkel

Bij de receptie is een beperkte voorraad producten vanuit de plaatselijke buurtwinkel verkrijgbaar. Ben je iets vergeten en heb je geen zin om helemaal naar het dorp te rijden? Kom dan even kijken of wij het op voorraad hebben.

Tevens hebben wij voor de kinderen diverse speelattributen waarmee zij zich op de camping kunnen vermaken. Van duikbril tot frisbee en van Veluwse knuffels tot aan onze eigen Heggie knuffel.

wifi.png

Wifi

Wat is een vakantie zonder internet. Op de camping is gratis wifi beschikbaar. Let wel op onze wifi is helaas niet geschikt voor online streamen zoals bijvoorbeel Netflix.

water_en_electra_ (klein)2.jpg

Elektra en TV

De plaatsen hebben de beschikking over 16 ampère elektra en een CAI-aansluiting. Verlengcoaxkabels en verloopstekkers zijn te koop bij de receptie. 

Analoge TV: 20 zenders

Digitale TV:  225 zenders
instellingen: Frequentie: 456.00 Mhz (456000 Khz) Symboolsnelheid: 6900 KS/s Netwerk ID: 3355 Modulatie: 64QAM

Zenderoverzicht

camper rijdt over pad.jpg

Camperserviceplaats

Op Camping de Zandhegge zijn campers van harte welkom en daarom is er bij ons speciaal voor de camper een serviceplaats waar het vuile water in geloosd kan worden en schoon water gevuld kan worden.

Boek snel je eigen camperplaats

Huisdieren toegestaan.jpg

Honden toegestaan

Honden zijn van harte welkom op Camping de Zandhegge. In de omgeving van de camping zijn diverse losloopgebieden te vinden waar je hond lekker kan genieten van de rust, ruimte en de Veluwse natuur. Op de camping horen honden aangelijnd te zijn. Honden van bezoekers zijn echter niet toegestaan.

Op de camping zijn per kampeerplaats maximaal 2 honden toegestaan. In de accommodaties zijn de honden toegestaan in de BoerententLodgetentstacaravan Emst.