Online reserveren

Kamperen Verhuur

Comfort privé sanitair

Comfortplaats voorzien van privésanitair op de kampeerplaats. Het privé sanitair beschikt over een douche, toilet en wasbak. Tevens is de kampeerplaats voorzien van 16 A. elektra, koud water op de plaats, vuilwaterafvoer en CAI-aansluiting. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2, van elkaar afgebakend met kleine bosschages en bieden daardoor voldoende privacy. Elektra-aansluitingen zijn voorzien van een eurostekker aansluiting. Wanneer je geen juiste stekker bij je hebt of bijvoorbeeld geen CAI-kabel bij je hebt, kun je deze bij de receptie kopen.

prive sanitair.PNG

Parkeren: Op de comfortplaats privé sanitair wordt de auto naast het kampeermiddel geparkeerd. Wil je de auto liever niet op je kampeerplaats hebben, kijk dan bij onze Autovrije Comfortplaatsen, hier hebben we helaas geen privé sanitair op staan.

CampersOnze camping heeft geen aparte camperplaatsen, maar campers zijn van harte welkom. Bij boeking vragen wij je wel even door te geven dat je met een camper komt en wat eventueel de lengte van de camper is. Zo kunnen wij rekening houden met de keerpunten als wij een plaats reserveren.
Aan het begin van de camping is een speciale camper serviceplaats aanwezig.

Honden: Per kampeerplaats zijn maximaal 2 honden toegestaan.

Wifi: In het centraal gebouw is gratis internet aanwezig. Liever internet op de kampeerplaats dan is dit mogelijk. Bij de receptie zijn diverse internet tickets verkrijgbaar.

 Putterlaan zandbak.jpg  

 Locatie: Putterlaan H64 t/m H71 en Vinkenlaan H72 t/m H79                                                                                                                                                 

Terug naar Home