Online reserveren

Kamperen Verhuur

Comfort privé sanitair

Comfort kampeerplaats in Emst op de Veluwe met privé sanitair. Deze luxe badkamertjes hebben we in 2021 gebouwd. Het sanitair beschikt over een douche, toilet en wastafel en je hoeft deze niet te delen met andere gasten. Gedurende de vakantie kun je jouw toiletspullen laten staan en houd je het sanitair netjes. Bij vertrek leeg je de prullenbakken en laat je het sanitair bezemschoon achter. De nieuwe sanitair unit staat op de ruime kampeerplek, je hoeft dus niet ver te lopen. Wat een LUXE!

Tevens is de kampeerplaats voorzien van 10A  op te hogen tot maximaal 16 ampère elektra, cai aansluiting en vuilwaterafvoer. De auto wordt op de kampeerplaats geparkeerd. Er zijn maximaal 2 honden (aangelijnd) toegestaan.  

De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2, van elkaar afgebakend met kleine bosschages en bieden daardoor voldoende privacy. Elektra-aansluitingen zijn voorzien van een eurostekker aansluiting. Wanneer je geen juiste stekker bij je hebt of bijvoorbeeld geen CAI-kabel bij je hebt, kun je deze bij de receptie kopen.

De aankomsttijd voor de kampeerplaats met privé sanitair is vanaf 14.00 uur en op de dag van vertrek vragen wij u uit te checken voor 12.00 uur.

Beleef een kampeervakantie met extra luxe!

Parkeren: Op de comfortplaats privé sanitair wordt de auto naast het kampeermiddel geparkeerd. Wil je de auto liever niet op je kampeerplaats hebben, kijk dan bij onze Autovrije Comfortplaatsen, hier hebben we helaas geen privé sanitair op staan.

CampersOnze camping heeft geen aparte camperplaatsen, maar campers tot 7.5 meter zijn van harte welkom. 
Aan het begin van de camping is een speciale camper serviceplaats aanwezig.

Honden: Per kampeerplaats zijn maximaal 2 honden toegestaan.

prive sanitair  met groen Website 2021 - privé sanitair Kampeerplaats  (13).jpgprivé sanitairWebsite 2021- privé sanitair Kampeerplaats  (3).jpg 

 Locatie: Putterlaan H64 t/m H71 en Vinkenlaan H72 t/m H79                                                                                                                                                 

Terug naar Home