Online reserveren

Kamperen Verhuur

Autovrije Comfortplaats

Comfort

Rustige autovrij kampeerveld met het voordeel dat de kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 en voorzien van 10A op te hogen tot max. 16 A. elektra, koud water op de plaats, vuilwaterafvoer en CAI-aansluiting. Elektra-aansluitingen zijn voorzien van een eurostekker aansluiting. Wanneer je geen juiste stekker bij je hebt of bijvoorbeeld geen CAI-kabel bij je hebt, kun je deze bij de receptie kopen.

De aankomsttijd voor de kampeerplaats is vanaf 14.00 uur en op de dag van vertrek vragen wij u uit te checken voor 12.00 uur.

Parkeren: Naast de autovrije velden is een parkeerstrook waar men de auto kwijt kan. .

Campers: Onze camping heeft geen aparte camperplaatsen, maar campers tot 7.5 meter zijn van harte welkom. Indien je kiest voor een autovrije Comfortplaats dan is het niet de bedoeling dat de camper tussen het verblijf de plek verlaat, natuurlijk is dit wel mogelijk bij een Comfortplaats. Aan het begin van de camping is een speciale camper serviceplaats aanwezig. Bij de receptie is vloeistof voor het chemisch toilet te verkrijgen.

Honden: Per kampeerplaats zijn maximaal 2 honden toegestaan.

Wifi: vrij te gebruiken op de kampeerplaats.  

      Badminton Douglaslaan.jpg      

Locatie:  Berkenlaan, Douglaslaan, Populierenlaan en Sparrenlaan.                  

Terug naar Home