Online reserveren

Kamperen Verhuur
Huren op de Veluwe
Nieuw: kindvriendelijke chalets

Verhuur

Camping de Zandhegge is een gezellige kindvriendelijke camping op de Veluwe met in de zomer veel recreatie activiteiten voor de kinderen. In het voor- en naseizoen bied de camping de rust voor de senioren en een mooi startpunt om te kunnen fietsen en wandelen in de Veluwse bossen. De camping beschikt over diverse accomodaties van 2 tot 6 personen en van simple tent tot aan luxe veranda chalets en safarilodges. 

Voor alle accommodaties is de aankomsttijd vanaf 15.00 uur en op de vertrekdag vragen wij jullie uit te checken voor 11.00 uur.

Veluwse Veranda Chalets

Deze luxe ruime 4 en 6 persoons chales zijn volledig ingericht met o.a. een vaatwasser, koelkast en magnetron. De chalets zijn voorzien van min. 2 slaapkamers, douche en apart toilet en een ruim woongedeelte. 

Familie chalets

Heggies Chalet

Comfortabel  chalet geschikt voor 4 personen (max 3 volw)  met prachtig uitzicht op het sportveld en het speelplein. Ideale accommodatie met kleine kinderen. Via het keukenraam heb je de mogelijkheid om een barretje uit te klappen, waar je zowel binnen, als buiten aan kunt zitten.

Kindvriendelijk met uitzicht op speelplein
overzicht safaritenten  (2).jpg

Safaritent

Deze ruime 4 persoons Safaritent is voorzien van 2 slaapkabines. Vanaf de overdekte veranda is er een prachtig uitzicht op het sport- en speelveld waar de kinderen zich kunnen vermaken. 

Kamperen met comfort
Veluwse Trekkershut.jpg

Veluwse Trekkershutten

Ruime 4 en 6 persoons trekkershutten gelegen bij de kampeerplaatsen. Voorzien van 2/3 slaapplaatsen, eigen toilet, TV en magnetron. 

Luxe hutjes bij de hei!

Veluwe Safarilodge

Deze luxe ruime 6 persoons safaritent van is voorzien van 2 slaapkamers, een bedstee, douche/toilet, koelkast, magnetron en een ruim woongedeelte. 

Glamping, kamperen met luxe in Emst!
Lodgetent.jpg

Lodgetent

Op zoek naar een tent met comfort? Reserveer dan onze 6 persoons "Lodgetent" en geniet van het echte kampeer gevoel. Vlakbij speeltuin Geelgorslaan. 

Kamperen in een tent

Skylodge

Slapen in de lucht op de Veluwe! Deze prachtige Skylodge is volledig ingericht en bied ruimte voor maximaal 2 volwassenen en 2 kleine kinderen.  

Dichterbij de sterren slapen!
Kamperen met de kids in Boerentent.jpg

Boerentent

Zelf geen tent om te kamperen? Reserveer dan nu onze 4 persoons "Boerentent" en geniet van het echte kampeer gevoel op het autovrijeveld

Basic kamperen
Hollandse Sleurhut.jpg

Hollandse Sleurhut

Lekker knus met z'n tweeën kamperen in deze oer Hollandse Sleurhut. Geen luxe maar gewoon het ouderwetse kampeergevoel in deze uniek ingerichte toercaravan. 

Bijzonder kamperen
IMG-20180508-WA0000.jpg

Safaritentje

Deze ruime 2 persoons Safaritent is voorzien 1 ruimte met twee bedden. Het is de ideale accommodatie voor de basic kampeerder of voor de extra logees die niet meer in de toercaravan passen maar die toch gezellig willen kamperen.

Kort op vakantie

Terug naar home