Online reserveren

Kamperen Verhuur

Verhuur

Boerentent

Vanaf € 39,- per nacht

Zelf geen tent om te kamperen? Reserveer dan nu onze 4 persoons "Boerentent" en geniet van het echte kampeer gevoel op het autovrijeveld

Lees verder

Veluwse Trekkershutten

Vanaf € 39,- per nacht

Ruime 4 en 6 persoons trekkershutten gelegen bij de kampeerplaatsen. Voorzien van 2/3 slaapplaatsen, eigen toilet, TV en magnetron. 

Lees verder

Lodge tent

Vanaf € 39,- per nacht

Op zoek naar een tent met comfort? Reserveer dan onze 6 persoons "Lodgetent" en geniet van het echte kampeer gevoel. Vlakbij speeltuin Geelgorslaan. 

Lees verder

NIEUW Hollandse Sleurhut

Vanaf € 29,- per nacht

Lekker knus met z'n tweeën kamperen in deze oer Hollandse Sleurhut. Geen luxe maar gewoon het ouderwetse kampeergevoel in deze uniek ingerichte toercaravan. 

Lees verder

Stacaravan "Veluwe" 

Vanaf € 39,- per nacht

Centraal gelegen 4 persoons stacaravan voorzien van 2 slaapkamers. De caravan heeft een veranda en kijkt uit op het sport- en speelveld waar de kinderen zich optimaal kunnen vermaken.

Lees verder

Veluwe Safarilodge 

Vanaf € 79,- per nacht

Deze luxe ruime 6 persoons safaritent van is voorzien van 2 slaapkamers, een bedstee, douche/toilet, koelkast, magnetron en een ruim woongedeelte. 

Lees verder

Stacaravan "Heggies Stekkie" 

Vanaf € 55,- per nacht

Deze ruime 6 persoons stacaravan is voorzien van 3 slaapkamers. Vanaf de overdekte veranda is er een prachtig uitzicht op het sport- en speelveld waar de kinderen zich kunnen vermaken. 

Lees verder

Stacaravan "Heggies Plekkie" 

Vanaf € 55,- per nacht

Deze ruime 6 persoons stacaravan is voorzien van 3 slaapkamers, douche/toilet en een aparte toilet. Het woongedeelte heeft twee zit gedeeltes. In deze caravan zijn maximaal 2 honden toegestaan. 

Lees verder

Terug naar home