Veluwse Veranda Chalets
4 en 6 persoons

Online reserveren

Kamperen Verhuur

4 persoons Veranda Chalet

De Veluwse veranda Chalet biedt ruimte aan 4 personen en is voorzien van 2 slaapkamers waarvan 1 met een 2 persoons bed 160 x 200 en 1 met 2 losse bedden 90 x 200. De keuken is volledig ingericht en voorzien van 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, waterkoker, filterkoffiezetapparaat en combimagnetron. De veranda chalet beschikt over een badkamer, dat is uitgerust met een toilet, douche en wastafel. In de woonkamer staat een loungebank, 4 persoons eettafel en een tv. 

Buiten op de veranda tref je een mooie 4 persoons tuinset en 2 heerlijke ligstoelen. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Het afnemen van een linnenpakketten en schoonmaakkosten zijn verplicht. Je kunt gebruik maken van gratis wifi. Huisdieren zijn niet toegestaan in accommodaties 124 en 122a. In Veranda Chalet 151 zijn max. 2 honden toegestaan. 

De aankomsttijd voor deze accommodatie is vanaf 15:00 uur en op de dag van vertrek vragen wij je om uit te checken vóór 11:00 uur.

Volledige inventarislijst

6 persoons Veranda Chalet

De Veluwse veranda Chalet biedt ruimte aan 6 personen en is voorzien van 3 slaapkamers waarvan 1 met een 2 persoons bed 160 x 200 en 1 met 2 losse bedden 90 x 200. 1 slaapkamer met stapelbed, LET OP: Boven bed max 80 kilo! De keuken is volledig ingericht en voorzien van 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, waterkoker, filterkoffiezetapparaat en combimagnetron. Er zijn maar liefst 2 badkamers, toilet en wastafel. In de woonkamer staat een loungebank, 6 persoons eetafel en een tv.

Buiten op de veranda tref je een mooie 6 persoons tuinset en 2 heerlijke ligstoelen. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Het afnemen van een linnenpakketten en schoonmaakkosten zijn verplicht. Je kunt gebruik maken van gratis wifi. Huisdieren zijn in deze accommodatie niet toegestaan.

De aankomsttijd voor deze accommodatie is vanaf 15:00 uur en op de dag van vertrek vragen wij je om uit te checken vóór 11:00 uur.

Volledige inventarislijst