Online reserveren

Kamperen Verhuur

Veluwe Safarilodgetent

ZANDHEGGE GOES GLAMPING

De luxe safaritent is volledig ingericht voor maximaal zes personen en met een vloeroppervlakte van bijna 64 vierkante meter en stahoogte in de hele tent, heb je aan ruimte geen gebrek.  Deze luxe safaritent beschikt over 2 slaapcabines en 1 bedstee. Onder de bedstee is een leuke speelruimte voor de kinderen. De voorkant van de tent kan in zijn geheel open wat met mooi weer  erg gezellig is

In de safaritent is een luxe keuken aanwezig waar heerlijk gekookt kan worden. In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt tijdens het koken.

Een belangrijk kenmerk van de Veluwe Safarilodge is de ruime veranda met luifel waardoor je ook bij wat slecht weer toch lekker buiten kunt zitten.
Elektriciteit en verlichting in de slaapcabines en het woongedeelte is aanwezig. Verder staat er een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en is er een kacheltje aanwezig.

Deze safaritent heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Je mag natuurlijk ook gebruik maken van de sanitaire voorzieningen in het nabijgelegen sanitair gebouw waar ook speciale kinderdouches te vinden zijn.
Dekbedden en kussen zijn standaard aanwezig. Het afnemen van lakenpakketten en eindschoonmaak is verplicht. 

In de Veluwe Safarilodge is standaard een 1 kinderstoel aanwezig. Huisdieren zijn in de Veluwe Safarilodge niet toegestaan.
De aankomsttijd voor deze accommodatie is vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek vragen wij u uit te checken voor 11.00 uur.

 

.

   

               

Online reserveren Veluwe Safarilodge

Volledige inventarislijst

Indeling

Terug naar verhuuroverzicht