Online reserveren

Kamperen Verhuur
Ardoer Camping de Zandhegge
Veluwse Trekkershutten

Veluwse Trekkershutten

Genieten van een lekkere wandel- of fietsvakantie en op zoek naar een kant en klare accommodatie op de Veluwe? Onze camping beschikt  over twee types trekkershutten: de 4 persoons Veluwse Trekkershut en de 6 persoons Veluwse Trekkershut .

De camping is een ideaal startpunt voor diverse fietsroutes en wandelroutes. Vanaf de camping fiets je zo het fietsknooppuntennetwerk van de Veluwe op of wandel je naar één van de bekende klompenpaden het Schaverensepad.

De aankomsttijd voor deze accommodaties is vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek vragen wij u uit te checken voor 11.00 uur.

Veluwse Trekkershut 4 persoons

Deze trekkershut heeft twee slaapkamers waarvan 2 x 1 persoonsbed en 1 x stapelbed. (Incl. kussens en dekbedden) en is voorzien van een klein keukentje volledig ingericht. Toilet is aanwezig en voor de overige sanitair voorzieningen kan gebruik gemaakt worden van het toilet / douchegebouw waar ook speciaal kindersanitair aanwezig is. Tevens is er een kacheltje aanwezig. 

Huisdieren zijn in deze accommodatie niet toegestaan.

Let op: in deze accommodatie is geen douche aanwezig.

Online boeken 4p. Veluwse Trekkershut

Veluwse Trekkershut 6 persoons

Deze trekkershut heeft twee slaapkamers waarvan 2 x 1 persoonsbed, 1 x stapelbed en 1 x 2 persoons matras op de slaapzolder waar zeker de kinderen zich prima zullen vermaken. (Incl. kussens en dekbedden) In de hut is ook een kleine keuken en toilet aanwezig. Voor de overige sanitair voorzieningen kan gebruik gemaakt worden van het toilet / douchegebouw waar ook speciaal kindersanitair aanwezig is. 

Huisdieren zijn in deze accommodatie niet toegestaan.

Let op: in deze accommodatie is geen douche aanwezig.

Online boeken 6p. Veluwse Trekkershut

Volledige inventarislijst

Terug naar home