Voorseizoenplaats

Voorseizoenplaats
Lekker lang genieten op de Veluwe doe je met een "Voorseizoenplaats". De voorseizoenplaatsen lopen vanaf begin april tot begin juli zijn gezinsgebonden (op één adres woonachtig). De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 en er kan gekozen worden uit een Comfortplaatsof een Autovrije Comfortplaats. Het arrangement is inclusief toeristenbelasting, 16 Ampère elektra (incl. verbruik van 100 kWh). Meerverbruik € 0,40 per kWh. CAI-aansluiting, water en vuilwaterafvoer op de plaats. Kinderen kunnen tijdens het verblijf gratis gebruik maken van de binnenspeeltuin “Heggies Speelschuur”.

Parkeren:
Naast de autovrije velden zijn parkeerplaatsen waar men de auto kwijt kan. Bij aankomst is uitladen geen enkel probleem, mits de auto z.s.m. het veld weer verlaat.

Honden: Per kampeerplaats zijn maximaal 2 honden toegestaan.

Wifi: In het centraal gebouw is gratis internet aanwezig. Indien internet op de kampeerplaats gewenst is, dan is dit mogelijk tegen betaling. Bij de receptie zijn diverse internet tickets verkrijgbaar.

Een “Voorseizoenplaats” kan alleen via de receptie geboekt worden aan de balie, telefonisch (0578-613936) of via de mail (zandhegge@ardoer.com).

Helaas hebben wij in 2023 hebben geen voorseizoenplaatsen meer beschikbaar. Ook de wachtlijst zit inmiddels vol.