Seizoenplaats

Lekker elk weekend en iedere vakantie genieten op de camping in Emst. Met een seizoenplaats op Camping de Zandhegge geniet je van eind maart tot eind oktober van de veelzijdige Veluwe.
Het arrangement is gezinsgebonden (op één adres woonachtig) en is inclusief toeristenbelasting, 16 Ampère elektra (incl. verbruik van 200 kWh). Meerverbruik € 0,40 per kWh. CAI-aansluiting, water en vuilwaterafvoer op de plaats. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100 m2 en autovrij. Wij hebben een beperkt aantal plaatsen waar het mogelijk is de auto op de seizoenplaats neer te zetten. Tijdens het verblijfsseizoen kunnen de kinderen gratis gebruik maken van de binnenspeeltuin op de camping “Heggies Speelschuur”

Parkeren: Naast de autovrije velden zijn parkeerplaatsen waar men de auto kwijt kan. Bij aankomst is uitladen geen enkel probleem, mits de auto z.s.m. het veld weer verlaat.

Honden: Per kampeerplaats zijn maximaal 2 honden toegestaan.

Wifi: In het centraal gebouw is gratis internet aanwezig. Indien internet op de kampeerplaats gewenst is, dan is dit mogelijk tegen betaling. Bij de receptie zijn diverse internet tickets verkrijgbaar.

Een seizoenplaats kan alleen via de receptie geboekt worden aan de balie, telefonisch (0578-613936) of via de mail (zandhegge@ardoer.com).

Helaas hebben wij in 2023 hebben geen seizoenplaatsen meer beschikbaar. Ook de wachtlijst zit inmiddels vol.

Terug naar home