Online reserveren

Kamperen Verhuur
Kamperen op de Veluwe
Nu ook met privé sanitair!

Kamperen op de Veluwe

Camping de Zandhegge is een gezellige kindvriendelijke camping op de Veluwe met in de zomer veel recreatie activiteiten voor de kinderen. In het voor- en naseizoen bied de camping de rust voor de senioren en een mooi startpunt om te kunnen fietsen en wandelen in de Veluwse bossen. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen.

Voor alle kampeerplaatsen is de aankomsttijd vanaf 14.00 uur en de vertrektijd voor 12.00 uur.

Comfortplaats privé sanitair

NIEUW 2021 - Comfortplaatsen met privé sanitair

Comfortplaats voorzien van privé sanitair op de kampeerplaats. Het sanitair beschikt over een douche, toilet en wastafel en je hoeft deze niet te delen met andere gasten. Gedurende de vakantie kun je jouw toiletspullen laten staan en houd je het sanitiar netjes. Bij vertrek leeg je de prullenbakken en laat je het sanitair bezemschoon achter. De nieuwe sanitair unit staat op de ruime kampeerplek, je hoeft dus niet ver te lopen. Wat een LUXE!

Tevens is de kampeerplaats voorzien van 16 ampère elektra, cai aansluiting en vuilwaterafvoer. De auto wordt op de kampeerplaats geparkeerd. Er zijn maximaal 2 honden toegestaan.

Beleef een kampeervakantie met extra luxe!

Meer informatie kamperen met privé sanitair
Badminton Douglaslaan.jpg

Autovrije Comfortplaats

Rustige autovrij kampeerveld met het voordeel dat de kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 en voorzien van 16 A. elektra, koud water op de plaats, vuilwaterafvoer en CAI-aansluiting.

Elektra-aansluitingen zijn voorzien van een eurostekker aansluiting. Wanneer je geen juiste stekker bij je hebt of bijvoorbeeld geen CAI-kabel bij je hebt, kun je deze bij de receptie kopen.

Meer informatie autovrije comfortplaats
Geelgorslaan - H37-H38-H39 +meneer.jpg

Comfortplaats

Ruime kampeerplaats voorzien van 16 A. elektra, koud water op de plaats, vuilwaterafvoer en CAI-aansluiting. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2, van elkaar afgebakend met kleine bosschages en bieden daardoor voldoende privacy.

Elektra-aansluitingen zijn voorzien van een eurostekker aansluiting. Wanneer je geen juiste stekker bij je hebt of bijvoorbeeld geen CAI-kabel bij je hebt, kun je deze bij de receptie kopen.

Comfortplaats van alle gemakken voorzien
Camper - Lodgetent.jpg

Campers

Campers zijn van harte welkom op Ardoer Camping de Zandhegge. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 en voorzien van 16 ampere elektra. Ook accepteren wij de kortingskaarten van de ACSI en de CKE kaart van de ANWB. Voor de acceptatie periodes zie onze tarieven. De camper kan zowel op de comfortplaats als de autovrije comfortplaats staan. Afhankelijk of de camper tijdens het verblijf de kampeerplek moet verlaten. 

Kamperen met de camper op de Veluwe
Comfort kampeerplaats bij speeltuin.JPG.jpg

Voorseizoenplaats De Zandhegge

Genieten van het voorjaar op Camping de Zandhegge kan al met een voorseizoenplaats.
Het voorseizoen is van begin april tot begin juli en inclusief de feestdagen Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.

Gezinnen met kinderen vermaken zich hier prima met o.a. de skelters, de buiten- en binnenspeeltuin Heggies Speelschuur. 

Helaas hebben wij in 2022 hebben geen voorseizoenplaatsen meer beschikbaar. Ook de wachtlijst zit inmiddels vol.

Genieten van de lente met voorseizoenplaats!
Kampeerplaats comfort autovrij.jpg

Seizoenplaats Camping de Zandhegge

Het hele seizoen lekker spelen en ravotten op deze kindvriendelijke camping of lekker de Veluwe ontdekken. Ardoer Camping de Zandhegge is een ideaal vertrekpunt voor de fiets- en wandelliefhebber. Het seizoen loopt van 1 april tot 31 oktober. 

Helaas hebben wij in 2022 hebben geen seizoenplaatsen meer beschikbaar. Ook de wachtlijst zit inmiddels vol.

Genieten van Pasen tm herfstvakantie