Online reserveren

Kamperen Verhuur

Kamperen op de Veluwe

Camping de Zandhegge is een gezellige kindvriendelijke camping op de Veluwe met in de zomer veel recreatie activiteiten voor de kinderen. In het voor- en naseizoen bied de camping de rust voor de senioren en een mooi startpunt om te kunnen fietsen en wandelen in de Veluwse bossen. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen voor: 

Comfortplaats

Ruime kampeerplaats voorzien van 16 A. elektra, koud water op de plaats, vuilwaterafvoer en CAI-aansluiting. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2, van elkaar afgebakend met kleine bosschages en bieden daardoor voldoende privacy.

Elektra-aansluitingen zijn voorzien van een eurostekker aansluiting. Wanneer je geen juiste stekker bij je hebt of bijvoorbeeld geen CAI-kabel bij je hebt, kun je deze bij de receptie kopen.

Lees verder

Autovrije Comfortplaats

Rustige autovrij kampeerveld met het voordeel dat de kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 en voorzien van 16 A. elektra, koud water op de plaats, vuilwaterafvoer en CAI-aansluiting.

Elektra-aansluitingen zijn voorzien van een eurostekker aansluiting. Wanneer je geen juiste stekker bij je hebt of bijvoorbeeld geen CAI-kabel bij je hebt, kun je deze bij de receptie kopen. 

Lees verder

Campers

Campers zijn van harte welkom op Ardoer Camping de Zandhegge. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 en voorzien van 16 ampere elektra. Ook accepteren wij de kortingskaarten van de ACSI en de CKE kaart van de ANWB. Voor de acceptatie periodes zie onze tarieven. De camper kan zowel op de comfortplaats als de autovrije comfortplaats staan. Afhankelijk of de camper tijdens het verblijf de kampeerplek moet verlaten. 

Lees verder

Voorseizoenplaats | v.a. € 975,-

Genieten van het voorjaar op Camping de Zandhegge kan al met een voorseizoenplaats. Het voorseizoen is van begin april tot begin juli.

Gezinnen met kinderen vermaken zich hier prima met o.a. de skelters, de buiten- en binnenspeeltuin Heggies Speelschuur. 

Lees verder

Seizoenplaats | v.a. € 1755,-

Het hele seizoen lekker spelen en ravotten op deze kindvriendelijke camping of lekker de Veluwe ontdekken. Ardoer Camping de Zandhegge is een ideaal vertrekpunt voor de fiets- en wandelliefhebber. Het seizoen loopt van 1 april tot 1 oktober. 

Lees verder

Jaarplaats | Prijs op aanvraag

De camping beschikt over een aantal vaste jaarplaatsen waarvan er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn. Alleen nieuwe stacaravans worden toegelaten op de camping. Meer informatie verkrijgbaar via de receptie 0578-613936. 

Contact