Online reserveren

Kamperen Verhuur

Binnen- en buitenspeeltuinen

Heerlijk buiten genieten van het mooie weer of lekker binnen spelen bij slecht weer. Het kan allemaal op Camping de Zandhegge. Op de camping zijn in totaal vier speeltuinen. Een grote buitenspeeltuin, twee kleine speeltuintjes tussen de kampeerlaantjes en een binnenspeeltuin die zorgt voor droog en warm speelplezier. 
Wie wil er nu niet lekker buitenspelen of binnen lekker glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan en klimmen en klauteren door de speelkooi. Verblijfsgasten van Camping de Zandhegge hebben uiteraard onbeperkt toegang tot het leuke speelparadijs Heggies Speelschuur.

Binnenspeeltuin

Binnenspeeltuin Heggies Speelschuur bevindt zich in het centrumgebouw bij de receptie. Heggies Speelschuur is tevens de horeca gelegenheid op de camping. Terwijl de kinderen spelen is het mogelijk om rustig een kopje koffie drinken. In de Speelschuur liggen tijdschriften en kranten om te lezen. Verblijfsgasten hebben gratis entree tot de speelschuur. Meer informatie op www.heggiesspeelschuur.nl

                                       Heggies Speelschuur

Buitenspeeltuin

Tussen de kampeerplaatsen zijn 2 kleine speeltuintjes, maar naast binnenspeeltuin Heggies Speelschuur is een grote buitenspeeltuin. Hier is voor elk kind wat te doen! Glijden op de glijbaan, klimmen, klauteren, schommelen of gewoon lekker taartjes bakken in de kabouterbakkerij. De speeltuin is overzichtelijk en vanaf het buitenterras goed in de gaten te houden.

                                            Hinkelbaan

 

 

   

Speeltuin locaties

Graag dicht bij de speeltuin boeken? Kijk welke kampeerplaatsen of accommadaties beschikbaar zijn in de gewenste periode en boek via de plattegrond: https://zandhegge.ardoer.com/nl/boeken-op-plattegrond 

Speeltuin locaties Zandhegge

Terug naar home