Online reserveren

Kamperen Verhuur

Paardrijden en mennen

Vanaf de camping zijn de uitgestrekte bossen en de prachtige heidegebieden van de Veluwe makkelijk bereikbaar voor ruiters en menners. Hier kun je met je paard genieten van de prachtige ruiter- en menpaden. De routes zijn in kaart gebracht via een knooppuntenroute netwerk speciaal voor recreatieve menners en ruiters. Ook is er een aansluiting op Veluwetrail en paardenroute.nl

Gezinsarrangementen

Met 2 Friese paarden door het Wisselse Veen
Een uur leerzaam en avontuurlijk op pad met uw vrienden of gezin?
Stalhouderij Het Zwarte Paard biedt u de gelegenheid om de prachtige omgeving van het Wisselse Veen te verkennen. We maken een tocht van een uur of anderhalf uur, afhankelijk van uw wensen kunnen u en uw(klein) kinderen zelf de leidsels ter hand nemen en ervaren hoe het is om een span Friese paarden voor een wagen te besturen.
Daarnaast vertel ik u van alles over de paarden en de omgeving.
Deze arrangementen zijn geschikt voor jong en oud, bent u wat moeilijker te been?
De wagen heeft een lage en veilige instap.
Er kunnen maximaal 5 volwassenen mee.
Actuele prijs: 2 Friese paarden door het Wisselse Veen

Buitenritten

Tijdens je vakantie een heerlijke buitenrit maken dat kan bij Stalhouderij Het Zwarte Paard in Emst. Geniet van het bos, de heide en het veengebied van de Veluwe. Deze ritten zijn uitsluitend voor ervaren ruiters.

            

Pensionstalling

Bij Stalhouderij Het Zwarte Paard is het mogelijk om je paard tijdens je vakantie te stallen. Voor meer informatie en prijzen kun je terecht bij de Stalhouderij.

Paardenvierdaagse

Geen wandelvierdaagse maar een Paardenvierdaagse. Dit evenement komt elk jaar in de tweede week van juni weer terug. Een viertal routes zijn uitgezet van ongeveer 20 kilmeter lang. De laatste dag wordt glorieus afgesloten met een tocht door het centrum. Wie de paardenroutes alle vier de dagen heeft gereden ontvangt natuurlijk een lintje.

Datum: 14 tm 17 juni 2022

Veluwe Trail

Een van de bekendste lange afstandsroutes voor paardrijders in Nederland is de Veluwe Trail. Deze doorgaande route beslaat de hele Veluwe met 360 kilometer aan ruiter- en menpaden en voert je door de mooiste natuurgebieden van de Veluwe. De Veluwe trail route is opgedeeld in negen dagroutes varierend van 25 tot 35 kilometer. 


Veluwe Trail route: Apeldoorn naar Vaassen, Epe, Vierhouten, Ermelo, Garderen, Elspeet, Kootwijk, Harskamp, Otterlo, Ede, Arnhem, Loenen, Hoenderloo, Assel en weer terug naar Apeldoorn.

Dagtochten: rond Epe en Heerde kun je door de bos- en heidegebieden rijden en is er een dagtocht door het afwisselende landschap rond Vierhouten en Ermelo. Een andere mooie dagtocht is te maken bij de zandverstuiving van het Hulshorsterzand

Terug naar omgeving.