Online reserveren

Kamperen Verhuur

Camping vanaf 30 maart 2018 weer geopend!

Open 30-03-2018.png

Op Goede Vrijdag 30 maart 2018 tijdens het paasweekend opent camping de Zandhegge weer haar deuren voor het nieuwe kampeerseizoen!

Je vraagt je misschien wat wij allemaal doen in de winter als de camping gesloten is? Op de camping is het onderhoudsteam 's winters hard bezig met het snoeien van boompjes, opvullen van gaten in de grond, verwijderen van dode boompjes en het planten van nieuwe boompjes. Ook de kampeervelden worden weer opnieuw ingezaaid daar waar nodig. Op de receptie worden de reserveringen voor 2018 allemaal weer verwerkt, maken we de inventarislijsten voor de verhuuraccommodaties weer gereed, werken we de websites en andere socialmedia kanalen weer bij en drukken we de tarievenlijsten, parkbrochures en de parkinformatieboekjes.

Heggies Speelschuur is in de winter geopend op de woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag voor alle kindere die lekker binnen willen spelen. Het is ook mogelijk familiefeesten, bedrijfsfeesten, en eventuele zaalverhuur voor grote groepen op andere dagen te reserveren.

Kortom genoeg te doen hier.

Wil je voor volgend jaar reserveren dan kan dat via de receptie 0578-613936 of kom eens een dagje kijken op onze camping of in de binnenspeeltuin. In de winter is de receptie geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend. Tot volgend seizoen!

« Terug