Online reserveren

Kamperen Verhuur

Wintersluiting, start seizoen 1 april 2022

20190724_142610.jpg

met ingang van 31 oktober 2021 is onze camping weer gesloten voor het winterseizoen. Vanaf vrijdag 1 april 2022 opent De Zandhegge weer haar deuren voor het nieuwe kampeerseizoen!

Je vraagt je misschien wat wij allemaal doen in de winter als de camping gesloten is? Op de camping is het onderhoudsteam 's winters hard bezig met het snoeien van boompjes, opvullen van gaten in de grond, verwijderen van dode boompjes en het planten van nieuwe boompjes. Ook de kampeervelden worden weer opnieuw ingezaaid daar waar nodig. Op de receptie worden de reserveringen voor 2022 allemaal weer verwerkt, maken we de inventarislijsten voor de verhuuraccommodaties weer gereed, werken we de websites en andere socialmedia kanalen weer bij en drukken we de tarievenlijsten, parkbrochures en de parkinformatieboekjes.

Heggies Speelschuur is in de winter geopend op de woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag (9.30-18 uur) voor alle kinderen die lekker binnen willen spelen. Entree € 4,80 per kind.

Kortom genoeg te doen hier.
Wil je voor volgend jaar reserveren dan kan dat via de receptie 0578-613936 of kom eens een dagje kijken op onze camping of in de binnenspeeltuin.
In de winter is de receptie geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend van 9 tot 17 uur. 

Wij zien jullie graag volgend seizoen bij ons op de camping.

« Terug