Online reserveren

Kamperen Verhuur

Kom jij ons team versterken in 2018?

Zwembad centrumgebouw.jpg

Lijkt het jou leuk om op een camping te werken? Voor komend seizoen zijn wij nog op zoek naar versterking van ons schoonmaakteam voor o.a. de toiletgebouwen en verhuuraccomodaties (15-20 uur per week) en oproepkrachten voor het onderhoud (weekenden/vakanties). Ben jij de persoon die het leuk vindt om onze gebouwen en het terrein er netjes uit te laten zien, zodat onze gasten volop kunnen genieten van hun vakantie? Dan ben jij de collega die we zoeken! Kijk voor meer informatie op onze website.

UITBREIDING SCHOONMAAKTEAM

(15-20 uur per week )

Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar versterking van ons schoonmaakteam. Ons schoonmaakteam is verantwoordelijk voor het schoonhouden van de gebouwen op ons park. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het schoonmaken van de toiletgebouwen en uiteraard alle verhuuraccommodaties en het centrumgebouw & Heggies Speelschuur.
De werktijden zijn voornamelijk overdag op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 
15 tot 20 uur per week. Woensdagen, avonden en weekenden oproepbaar indien nodig. Er is geen vakantie mogelijk van 28 juli tot 1 september.

Ben jij de persoon die de uitdaging aan wil gaan om al onze gebouwen en ruimtes er netjes uit te laten zien zodat onze gasten volop kunnen genieten van hun vakantie? 
Dan ben jij de collega die wij zoeken!

OPROEPKRACHTEN ONDERHOUD

(weekenden -schoolvakanties)

Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar versterking van ons team.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het schoonhouden van het terrein (terras / zwembadspeeltuin, rondom de gebouwen) ook check je de toilet groepen, leeg je de prullenbakken en verzorg je de dieren
Tevens help je bij grotere klussen (snoeien/graven), storingen en reparaties. Een opleiding hierin is een voordeel.
De werktijden zijn voornamelijk van 7.00 / 8.00 uur tot 15.00 / 17.00 uur, enige flexibiliteit hierin wordt verwacht. 
Ruime beschikbaarheid tijdens de weekenden en de schoolvakanties is een voorwaarde.
Leeftijd vanaf 17 jaar.

Ben jij de persoon die de uitdaging aan wil gaan om ons terrein er netjes uit te laten zien zodat onze gasten volop kunnen genieten van hun vakantie? 
Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Sollicitaties met CV en motivatiebrief kunnen verstuurd worden via info@zandhegge.nl duidelijk vermelden om welke vacature het gaat.

aan Lilian van Selm. 

Voor meer informatie: tel 0578-613936.

« Terug