Online reserveren

Kamperen Verhuur

Kijkdagen 2021

Zwembad Camping de Zandhegge.jpg

Zelf je kampeerplaats uitzoeken op de Zandhegge

We hebben voor gekozen de kijkdag door te laten gaan, we houden hierbij de maatregelen goed in acht. Horeca gesloten. Het afhaalloket is geopend voor een kopje koffie / warme chocolade melk.

Tijdens de wintermaanden zijn er drie open weekenden op Camping De Zandhegge. Of je nu zelf je kampeerplaats komt uitzoeken of dat je al geboekt hebt maar gewoon even wil kijken, iedereen is van harte welkom!
Wil je zelf je eigen kampeerplaats uitzoeken? Vraag dan naar de beschikbare plaatsen bij de receptie. Boek je op één van de kijkdagen je kampeerplaats aan de balie dan betaal je geen voorkeurskosten*.

Wanneer
* 16 - 17 januari (met beperkingen tot 9 februari horeca en speelschuur gesloten)
* 13 - 14 februari
* 13 - 14 maart

Tijd:
10 -16 uur

Heb je interesse in één van onze huuraccommodaties? Ook dan ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Wij zijn druk bezig met de winter werkzaamheden op het terrein maar naar binnen gluren mag zeker bij de accommodaties die in de winter blijven staan. 

Wil je zeker zijn van een plaatsje wees er dan snel bij! 
Binnenspeeltuin Heggies Speelschuur is helaas gesloten i.v.m. de geldende corona maatregelen. Wel is het afhaalloket geopend voor koffie to go en iets lekkers.

Let op: het terrein is erg modderig door de werkzaamheden voor het privésanitair, laarzen kunnen handig zijn.

Plattegronden:
Is het druk bij de receptie? Bij de deur liggen plattegronden die u mee kunt nemen het terrein op. Wilt u weten wat er beschikbaar is dan mag u ook even bellen. 0578-613936

* De voorkeurskosten korting is alleen geldig bij nieuwe boekingen gemaakt bij de receptie tijdens de kijkdagen.

« Terug