Online reserveren

Kamperen Verhuur

Zandhegge wint 2 jaar achter elkaar de Eropuit verkiezing

teamfoto 1e prijs zandhegge eropuit in eigenland.jpg

Ardoer Camping de Zandhegge te Emst is ook dit jaar weer verkozen tot winnaar in de categorie kamperen van de Eropuit in Eigenland verkiezingen. Eerder werd de camping al in 2011 en 2016 tot ‘Beste Camping’ verkozen tijdens deze verkiezingen.

Camping de Zandhegge is een kindvriendelijke camping in Emst waar de kinderen zich volop  vermaken in o.a. in de binnenspeeltuin ‘Heggies Speelschuur’.  In het voor- en naseizoen biedt de camping de rust voor de senioren en jonge gezinnen. Tevens is de camping een ideaal startpunt voor fiets- en wandelroutes.  In de vakantie periodes is er volop vermaak voor gezinnen, met een uitgebreid recreatieprogramma. De camping beschikt over diverse verhuuraccommodaties waaronder  leuke Veluwse Trekkershutten, tenten,  stacaravans en een echte Hollandse Sleurhut. De sanitaire voorzieningen zijn hét visitekaartje van de camping. Op het gebied van sanitair en klantvriendelijkheid scoren zij in de enquêtes hoge cijfers. De Zandhegge is een plek waar iedereen zich kan vermaken zowel bij goed als slecht weer.  
Bezoekers kunnen ieder jaar via de website www.eropuitineigenland.nl  stemmen op hun favoriete accommodatie, restaurant en /of dagje uit.

 

Binnenspeeltuin ‘Heggies Speelschuur’ 2e plaats

Dit jaar valt niet alleen de camping in de prijzen maar ook Heggies Speelschuur, de binnenspeeltuin op de camping, behaalde een welverdiende 2e plaats in deze verkiezing voor ‘leukste dagje uit’.

Het team van de Zandhegge & Heggies Speelschuur is erg blij met deze prijzen. ‘Als onze gasten blij zijn, dan zijn wij dat ook’ aldus eigenaar Lilian van Selm.

 

Team Camping de Zandhegge,

v.l.n.r. Kirsten Casius, Niek de Jong,  Everlien Veldhuis en eigenaren Lilian en Koos van Selm

« Terug