Online reserveren

Kamperen Verhuur

Pasen

Pasen.PNG

Het seizoen gaat eigenlijk pas echt van start met Pasen. We hopen dat de Paashaas natuurlijk even langswipt en heerlijke eitjes bij zich heeft. En hebben jullie onze lieve schattige Paaskuikentjes al gezien bij de receptie? Die zijn er vanaf 14 april en mag je elke dag komen bekijken. We hebben dit weekend een programma met allerlei leuke activiteiten voor jong en oud! Als het weer te slecht is om een activiteit buiten te doen, dan gaan we uiteraard iets binnen doen. Tot ziens bij de activiteiten!

Zaterdag 15 april

11:00 uur Paas knutsel
We gaan in ieder geval eieren schilderen, want dat hoort natuurlijk bij Pasen. En wat we verder gaan maken is nog een verrassing. Kom jij ook naar de Knutselschuur?

14:00 uur Mega-Maffe Eier-Race Kom gezellig meedoen met de mega-maffe eier-race! Wie lukt het om het parcours af te leggen zonder dat het ei valt? Op het sportveld.

19:00 uur Eigooi-Competitie Deze oeroude traditie blijft hèt familiespektakel van de paasdagen. Ouders, kids, opa's, oma's, iedereen mag meedoen. Probeer samen het rauwe ei zo ver mogelijk over te gooien. Misschien heb jij straks een nieuw record! We zien elkaar op het sportveld. Schrijf je in met per team van 2 vanaf 18.45 uur. 

Zondag 16 april 

10:00 uur Paasverhaal We lezen een mooi paasverhaal en gaan daarna kijken of de paashaas de eieren goed heeft verstopt. Komen jullie ook naar de knutselschuur?

15:00 uur Huifkartochtje De huifkar gaat weer rijden! Rolf wordt weer eens uit de wei gehaald voor een mooi rondje in de buurt. We vertrekken vanaf het sportveld. Een rondje duurt ongeveer 15 minuten. We gaan een paar keer rijden, dus kun je het eerste rondje niet mee, dan lukt het vast de volgende ronde. Iedereen mag mee! Deelname gratis.

21:00 uur Paas Bingo Speel vanavond gezellig mee met de gezellige Paas bingo bij Heggies Speelschuur. Leuke prijzen en vooral heel veel eieren en gezelligheid!

« Terug