Online reserveren

Kamperen Verhuur

Fietsen op de Veluwe

ANWB Fietsservicepunt


Camping de Zandhegge is tevens een ANWB fietsservicepunt. Hier kun je kleine reparaties aan je fiets verrichten of je elektrische fiets opladen terwijl je geniet van een kopje koffie met gebak.

 

Fietsroutes

Bij de receptie zijn diverse gratis fietsroutes verkrijgbaar van verschillende lengtes. Voor de kinderen is er een leuke route langs diverse bezienswaardigheden.

Knooppuntennetwerk

Vanaf de camping fiets je gelijk het fietsroutenetwerk van de Veluwe op door knooppunt 64 of 65 te volgen. Met behulp van de Veluwe Fietskaart fiets je overal naartoe. De fietskaart is te koop bij de receptie of zet je eigen fietsroute uit via fietseropuit.

Mountainbike routes

De kans om edelherten, vossen of misschien wel een stel knorrende wilde zwijnen te zien is groot als je je buiten de gewaande paden bevind tijdens het mountainbiken.
Routemogelijkheden: Veluwe Fietskaart met knooppunten, GPS of vaste mountainbikeroutes.

 

Rustpunten


Onderweg even pauzeren, iets drinken, naar het toilet en je elektrische fiets weer opladen of repareren dat kan bij een rustpunt. Koffie/thee of limonade is vaak tegen een vrijwillige bijdrage verkrijgbaar.  Rustpunten liggen op particulier terrein langs fiets- en wandelroutes. 
Bekijk de rustpunten op de Veluwe!

Oplaadpunten elektrische fiets

Vakantie op de Veluwe betekent op vakantie in het grootste aaneen gesloten natuurgebied van Nederland. De Veluwe kent een grote variatie aan natuur en landschappen en daar wil je natuurlijk niet met een lege batterij komen te staan. Informeer daarom voordat je op pad gaat naar de fiets oplaadpunten.

Terug naar omgeving