Online reserveren

Kamperen Verhuur
Vakantie op de Zandhegge
Update stand van zaken m.b.t. Coronavirus

Corona

Woensdag 1 april 2020 Tijd: 18:00
Gezien de corona omstandigheden is er geen recreatieteam tijdens het paasweekend!

Woensdag 1 april 2020 Tijd: 9.45
Na de persconferentie van gisteravond dindag 31 maart zijn de corona-maatregelen verlengd tot 28 april.
Na uitvoerig overleg hebben wij besloten dat de de camping tot 28 april gesloten blijft voor de verhuur en het toeristisch (kort) kamperen. Wij zullen alle gasten met een reservering in deze periode op de hoogte stellen. U hoeft niet zelf te bellen.
Voor gasten met een vaste- of een seizoenplaats zijn wij vooralsnog open mits zij eigen sanitair voorzieningen hebben.

Vrijdag 27 maart Tijd: 12:17

Klik op onderstaande afbeelding om te vergoten!

Affiche Corona 27-3-2020.PNG

Danderdag 26 maart Tijd 21:03

Beste gasten,

Vanavond heeft de Veiligheidsregio Noord-en Oost Gelderland extra maatregelen genomen ten verspreiding van het coronavirus.  Het advies is: ‘Blijf thuis”. Daarbij hebben ze gemeenschappelijke toilet-,was, en douchevoorzieningen  aangewezen als verboden locaties. Deze noodverordening geldt in ieder geval tot en met 6 april. Onze toiletgebouwen mogen dus niet open!  Dat betekent dat wij vooralsnog wel open kunnen voor de vaste- en seizoengasten die eigen toiletvoorzieningen hebben.  Gasten die geen eigen toilet hebben in de caravan kunnen dus helaas niet komen.

Hier kunt u de noodverordening zelf nalezen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.
We hopen jullie zo snel mogelijk te kunnen ontvangen.

Koos en Lilian van Selm en medewerkers
Camping de Zandhegge

Donderdag 26 maart 2020
Na uitvoerig overleg hebben wij besloten dat de de camping tot 6 april gesloten blijft voor de verhuur en het toeristisch (kort) kamperen.
Wij hebben gasten met een reservering in deze periode op de hoogte gesteld. Voor gasten met een vaste- of een seizoenplaats gaan wij vooralsnog open. Wij hebben hierover een email gestuurd naar onze vast- en seizoensgasten. 

  • Reden voor dit besluit is dat als wij alle gasten laten komen wij de afstand van minimaal 1,5 meter niet kunnen waarborgen op ons terrein en in ons gezamelijk sanitair gebouw. Wij vinden dat we op dit moment onze maatschappelijke verantwoording in dezen moeten nemen ter bescherming van gasten, medewerkers en dorpelingen.

  • De kans bestaat dat de overheden alsnog de komende dagen een besluit nemen over de stroom van toeristen. Hierdoor zou het kunnen zijn dat wij alsnog de camping voor iedereen moeten sluiten. 

  • Uitstel tot 6 april geeft de ruimte om te bezien hoe het virus zich verder ontwikkelt.

    Wij hopen op jullie begrip en wensen jullie allen veel gezondheid 🍎🍐🍇 toe!

Woensdag 25 maart 2020
Wij wachten nog op maatregelen gemeente / Veiligheidsregio en hopen eind van de dag meer te kunnen melden. 

Dinsdag 24 maart 2020
Na de persconferentie van gisteravond maandag 23 maart zijn de corona-maatregelen aangescherpt m.b.t. alle evenementen en samenkomsten. Op dit moment zijn wij in afwachting van overleg met de veiligheidsregio (gemeente en burgemeester) i.v.m. eventuele te treffen maatregelen voor de camping.

Bijgewerkt op 18-03-2020
Opening Camping de Zandhegge
Vooralsnog gaat de camping vrijdag 27 maart open tenzij anders wordt vermeld. De binnenspeeltuin en de horeca blijven tot 6 april gesloten op last van de regering.  We hebben extra maatregelen opgesteld ter preventie van verspreiding van het virus, lees deze svp goed door. Houd voldoende afstand (minimaal 1,5 meter) tot medegasten en medewerkers, dit geldt ook zeker voor de kinderen.  De receptie is beperkt geopend, wij vragen jullie zoveel mogelijk per telefoon en email met ons te communiceren. Bij de balie hebben wij extra afstand voor onze medewerkers gemaakt. Tevens vragen wij jullie zoveel mogelijk per bank te betalen of contactloos te pinnen

Sanitairgebouw geopend
Vanaf 27 maart gaat vooralsnog de camping open. De horeca en de binnenspeeltuin blijven tot 6 april gesloten en de receptie is beperkt bereikbaar. Het sanitairgebouw op de camping is open, wel vragen wij u voor en na het toiletgebruik de handen te wassen en na het gebuik met toiletbrilreiniger de klink en de bril schoon te maken met toiletpapier. Dit ter preventie van het verspreiden van het virus.

Recreatie activiteiten
Op dit moment is nog niet duidelijk hoe en of de activiteiten van het recreatieteam doorgang kunnen vinden.  

Reeds verkoudheid klachten
Heeft u reeds klachten, dan verzoeken wij u thuis te blijven totdat deze klachten over zijn. Dit om besmetting van andere gasten en personeel te voorkomen.

Heeft u vragen over uw reservering?
Wilt u weten of u verblijf door kan gaan of niet? Op dit moment blijft de camping gewoon geopend, dit kan natuurlijk zomaar veranderen en wij houden dan ook nauwkeurig de berichten van de overheid en de RIVM in de gaten. 

Recron Voorwaarden - Annulerings voorwaarden
Op al onze overeenkomsten zijn de standaard voorwaarden, zoals opgesteld door RECRON, van toepassing. Hierin worden ook de annuleringsvoorwaarden genoemd. Recron is de branche organisatie van toeristische bedrijven in Nederland. Voor meer informatie over deze voorwaarden kunt u terecht op de site van Recron.

Heeft u nog specifieke vragen over uw verzekering?
Dan vragen wij u niet te bellen maar even een email te sturen naar info@zandhegge.nl.Wij proberen uw email zo snel mogelijk te beantwoorden.

Annuleringsverzekering afgesloten!
Heeft u een annuleringsverzekering bij boeking afgesloten op de camping?
Dit kunt u terug vinden op de reserveringsbevestiging. 
Ja, dan loopt de annuleringsverzekering via Recreatieverzekeringen. Zij hebben speciaal een pagina met veel gestelde vragen en volgen het advies van de bond van verzekeraars op. Nee, dan kan het zijn dat u zelf een annuleringsverzekering buiten de camping om heeft afgesloten. Informeer dan bij uw eigen verzekeringsmaatschappij waar de verzekering loopt.

 Algemeen bericht vanuit de RIVM 

Hierbij willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. Er is op dit moment geen reden om vakanties te vermijden of af te gelasten. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus. 
Daarnaast dragen we, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locaties. Het virus verspreidt zich vooral via hoest- en niesdruppeltjes die kort in de lucht hangen. Buiten het lichaam overleeft het virus maar kort. Wie geen symptomen vertoont, vormt amper besmettingsgevaar. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM en hebben we extra aandacht voor: 
-  Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd. 
-  Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.
Kortom; u loopt geen extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting en kunt zorgeloos van uw verblijf genieten. 

Wat kunt u zelf doen?
Het is belangrijk om de standaard maatregelen op te volgen die gelden bij een “normale” griep en verkoudheid, namelijk: 
-  Een begroeting op een andere wijze dan een hand, knuffel of kus te geven is prima;
-  Was je handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep;
-  Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog;
-  Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg;
-  Meldt u meteen als iemand ziek is door telefonisch contact op te nemen met de plaatselijke huisarts en informeer de receptie via
-        Telefoon receptie: 0578-613936
-        Telefoon plaatselijke huisarts: 0578 - 66 12 15

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op:  
https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus
Mochten er vragen zijn dan vernemen wij die graag per email.