Online reserveren

Kamperen Verhuur
Vakantie op de Zandhegge

Corona

Maatregelen opening camping

Beste Zandhegge gasten,
Helaas heeft de overheid heeft de maatregelen verlengd tot en met 20 april. Wat betekent dit voor jullie als campinggast? 
De sanitairgebouwen mogen open en wij vragen jullie een mondkapje te dragen in alle openbare gebouwen. De avondklok geld ook op de camping en vanaf 31 maart gaat deze om 22 uur gelijk met de nachtrust in. Helaas blijven de binnenspeeltuin, de horeca en terras nog gesloten, maar niet getreurd het afhaalloket is geopend. Voor de kinderen is er tijdens het paasweekend een aangepast recreatieprogramma. We gaan er dus ondanks de maatregelen toch weer een leuk kampeerseizoen van maken ! πŸ™‚
Klik hieronder voor de uitgebreide maatregelen.

knipsel maatregelen 24 maart.PNG

 Maandag 8 februari
De overheid heeft besloten de lockdown te verlengen tot 3 maart 2021. Dat betekent ook dat de horeca en de binnenspeeltuin nog steeds gesloten blijven in iedergeval t/m 2 maart 2021. 

Woensdag 13 januari
Gisteravond is er besloten dat de lockdown met 3 weken verlengd wordt. Dat betekent dat de horeca en de binnenspeeltuin gesloten blijven in iedergeval t/m 9 februari 2021. We hebben voor gekozen de kijkdag van 16 en 17 januari door te laten gaan, we houden hierbij de maatregelen goed in acht. De horeca blijft gesloten. Het afhaalloket is geopend voor een kopje koffie / warme chocolade melk en iets lekkers.

Wij wensen iedereen een gezond 2021

Corona update 2020

Wij wensen iedereen een gezond 2021

Dinsdag 15 december
Op dit moment is de camping gesloten i.v.m. het winterseizoen. Helaas moet nu ook de binnenspeeltuin haar deuren sluiten tot tenminste 19 januari 2021 dit betekent dat ook de receptie gesloten is. Telefonisch kan het zijn dat wij beperkt bereikbaar zijn i.v.m werkzaamheden thuis en op het terrein. Voor vragen mag u altijd mailen (info@zandhegge.nl), wij controleren dagelijks de email m.u.v. 1e & 2e kerstdag en oud- en nieuwjaarsdag.

Dinsdag 1 december
Het dragen van een mondkapje is verplicht in de openbare gebrouwen zoals receptie, speelschuur en toiletten.

Woensdag 14 oktober

Beste Zandhegge gasten,
Helaas zijn er weer extra noodzakelijke corona maatregelen afgekondigd die donderdag 15- oktober ingaan. Wat betekent dit voor de Zandhegge? De binnenspeeltuin blijft de herfstvakantie geopend voor de campinggasten (max.30 pers). Het horeca gedeelte moet helaas wel dicht, maar het is gelukkig wel mogelijk eten af te halen. En het recreatie team is er ook gewoon. We gaan er dus ondanks de maatregelen toch een leuke herfstvakantie van maken ! πŸ™‚

Maatregelen camping 14 oktober.PNG    **Maatregelen Heggies Speelschuur 14 oktober.PNG

Woensdag 30 september

In verband met de nieuwe coronamaatregelen werken we vanaf vandaag weer met een reserveringssysteem voor de binnenspeeltuin-horeca. Hiermee proberen we teleurstelling aan de deur te voorkomen aangezien er maar maximaal 30 personen tegelijkertijd binnen mogen zijn, dit is inclusief kinderen.

U kunt online een tafel reserveren voor een tijdsblok. Kinderen tellen hierbij mee in het aantal personen. 

Lees hier welke maatregelen er verder zijn

Woensdag 1 juli

Vanaf vandaag is het gelukkig weer wat soepeler. Je hoeft o.a. niet meer te reserveren voor de binnenspeeltuin-horeca. En er is geen inschrijving meer voor het zwembad en er mogen meer personen in het zwembad. Lees hieronder wat welke maatregelen er verder zijn.
informatie en maatregelen vanaf 30 juni.PNGbord toiletgebouw.jpg

zwembad coronamaatregelen vanaf 1 juli.PNGTELRAAM zwembad .jpg

Zondag 14 juni 

Vanaf maandag 15 juni mogen de toiletgebouwen open! Hoe we het geregeld hebben lees je hieronder, we open de gebouwen meteen om  00.01 uur .

Toiletgebouw coronamaatregelen.PNG  15-6 extra informatie mbt corona maatregelen gasten 15 juni.png

Vanaf maandag 15 juni mag eindelijk het sanitair open op de camping.Iedereen kan weer lekker komen kamperen. Ook de Safaritenten, Lodgetent, Hollandse Sleurhut en het Safaritentje worden weer verhuurd. 

Zaterdag 6 juni Tijd: 16:06

Na de persconferentie van woensdag 3 juni is gebleken dat de sanitairgebouwen nog niet open mogen. We houden hoop dat het sanitair misschien toch nog eerder open mag en wachten rustig af. 

Vanaf nu zijn we weeg geopend met horeca en de binnenspeeltuin. Lees de brief voor het openen van de binnenspeeltuin en de horeca goed door. Ook de extra maatregelen hebben we weer bijgewerkt m.b.t. bezoek. 

Brief vaste gasten 6-6-2020.PNG  Maatregelen camping 3-6.PNG

Donderdag 28 mei 2020 Tijd 21.53

We hadden goede hoop dat wij ook iets eerder open mochten met de sanitairgebouwen maar helaas, gisteren vertelde de minister dat dit nog niet gaat gebeuren. We bellen vandaag en morgen de mensen die een reservering hebben met een aankomst tot 15 juni. U hoeft ons dus niet zelf te bellen.

Afhaal bestelling online plaatsen en betalen via ideal
Tijdens het Pinksterweekend kan je je bestelling voor het afhaalloket doorgeven via https://zandhegge.menuapp.nl de betaling gaat via IDEAL. U kiest een tijd en wij geven aan of dat akkoord is of dat u een andere afhaaltijd krijgt. 

Terras
Vanaf maandagmiddag 13 uur mag het terras op de camping open. Wilt u iets op het terras nuttigen dan kunt u rustig plaats nemen aan een tafeltje. Een tafelbestelling kan al heel makkelijk gedaan worden via https://zandhegge.menuapp.nl de betaling gaat via IDEAL en wij brengen uw bestelling tot aan de tafel. Ook hier geld nog steeds de 1,5 meter regel en wij vragen u dan ook om zo min mogelijk heen en weer te lopen op het terras.   

Onderstaande maatregelen zijn nog steeds van kracht.

HISWA 1,5 meter regels bordje.PNG Voorzorgsmaatregelen Recron-Zandhegge affiche.PNG Corona maatregelen 16-5.PNG

            
                                                                Zwembad reglement.PNG
                     

Woensdag 20 mei 2020 Tijd: 9.03

De hoop was dat we met Pinksteren het sanitair toch mochten openen. Na de persconferentie  van gisteravond is gebleken dat de sanitair gebouwen helaas niet eerder open mogen dan 1 juli. We zullen de aankomsten vanaf Pinksteren en juni bellen om de mogelijkheden te bespreken. Dit zal waarschijnlijk vrijdag en zaterdag worden.

Dinsdag 19 mei 2020 Tijd: 14:16 uur

Met ingang van woensdag 20 april gaat het zwembad beperkt open. Je dient je wel in te schrijven. In het grote bad mogen maximaal 20 personen en in het peuterbad maximaal 4 volwassenen. Inschrijven gaat in tijdsblokken van 1 uur. Van 10-11 worden er alleen baantjes gezwommen en van 11 tot 17 uur kan er vrijgezwommen worden. Kinderen t/m 12 jaar die zelfstandig zwemmen moeten minimaal diploma A hebben.Diploma B is zeker verstandig. Houd rekening met de minimale afstand van 1,5 meter. Wil je zwemmen bekijk hier het zwemreglement en schijf je online in via het animatieprogramma. Wij hopen dat jullie zo toch een beetje gezellig kunnen zwemmen.

Zwembad reglement.PNG
Zwembad reglement

Zaterdag 16-5-2020 Tijd: 16:00 uur

Hierbij weer een update m.b.t. de laatste ontwikkelingen. Lees de bijlage goed door zodat jullie op de hoogte zijn van de geldende maatregelen. Tenten en Vouwwagens zijn inmiddels toegestaan op de camping mits deze eigen sanitaire voorzieningen hebben.

HISWA 1,5 meter regels bordje.PNG Voorzorgsmaatregelen Recron-Zandhegge affiche.PNG Corona maatregelen 16-5.PNG

Donderdag 7 mei 2020 Tijd: 13.15 uur

Update n.a.v. de persconferentie van woensdag 6 mei 2020


Tijdens de persconferentie is besloten dat:

 • de sanitaire gebouwen op de campings in ieder geval gesloten blijven tot 1 juli 2020 daarna hopen wij onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen open te mogen. (Gasten met caravan en camper met eigen sanitaire voorzieningen zoals toilet, was/douche voorziening mogen gewoon kamperen)

 • dat er geen recreatie activiteiten mogen plaatsvinden. Het recreatieprogramma voor de Hemelvaart en Pinksteren komt daardoor helaas te vervallen.

 • Vanaf 1 juni mogen wij het terras op de camping weer openen voor gasten die aan een tafeltje gaan zitten.

 • We zijn nog elke dag druk bezig met het bekijken naar de mogelijkheden voor het openen van onze andere faciliteiten zodra we daar meer over weten laten wij het weten.

 • De regels afstand houden van minimaal 1,5 meter blijft van kracht voor iedereen. Bezoekers zijn tot 1 juli 2020 daarom niet toegestaan op de camping.

  Heeft u een kampeerplaats geboekt bij De Zandhegge voor 1 juli? Dan nemen in de loop van deze en volgende week telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. (in volgorde van aankomst)  Heeft u vragen dan mag u deze mailen naar info@zandhegge.nl, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.  

Maandag 4 mei 2020 Tijd: 15:20

Openingstijden afhaal 4-5-2020.PNG
  openingstijden  Afhaal 4-5-2020.PNG Afhaalmenu

Vrijdag 1 mei 2020 Tijd: 14:00

Update Noodverordening van Veiligheidsregio Noord Oost Gelderland

M.i.v. 29 april  heeft Veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland een nieuwe noodverordening afgekondigd. Daarin staat:

 • dat het niet is toegestaan te kamperen met een vouwwagen of tent, ook niet met eigen chemisch toilet / was voorziening. (camper - toercaravan met eigen toilet en was voorziening zijn wel toegestaan)

  Heeft u een reservering bij De Zandhegge en bent u van plan om met een tent of vouwwagen te komen dan vragen wij u vriendelijk dit door te geven via info@zandhegge.nl 

 • dat er geen recreatie activiteiten mogen plaatsvinden. Het recreatieprogramma voor de meivakantie komt daardoor helaas helemaal te vervallen.

De  nieuwe maatregelen van de Veiligheidsraad Noord – Oost Gelderland (VNOG)  lopen tot 20 mei  en waarschijnlijk ontvangen we pas in de loop van 20 mei de nieuwe maatregelen.  Dit maakt het ook voor ons erg lastig om beslissingen te maken vooral zo vlak voor het Hemelvaart weekend. We hebben dit gemeld bij de betreffende instanties en hopen dat er eerder informatie beschikbaar is.

Per regio gelden extra maatregelen die in een noodverordening kenbaar worden gemaakt door de betreffende Veiligheidsregio.

Dinsdag 28-4-2020

Recreatieprogramma:
Helaas zijn alle kinderen naar huis gegaan en was er vandaag geen animo voor de recreatie. Daarom hebben wij besloten om het recreatieprogramma voor woensdag, donderdag en vrijdag te laten vervallen. Wel kunnen de kinderen een knutsel af halen bij de receptie en deze meenemen naar de caravan.

Horeca:
De afhaal in de horeca is in de meivakantie geopend op:
Wo - do :  17.30 - 19 uur
Vrijdag   : 17.30 - 20 uur
Zaterdag: 12.00 - 20.00 uur
Zondag  : 12.00 - 19.00 uur

 

Vrijdag 24-4-2020 Tijd: 15.24

      Corona maatregelen 24-4.PNG  
Update extra maatregelen  

Woensdag 22 april 13.00 uur

Beste gasten,

Gisteravond  is er een persconferentie geweest . De maatregelen zijn verlengd tot 20 mei.  Een aantal maatregelen zijn gelukkig ook versoepeld voor de kinderen.

Wat betekent dit voor onze camping?

Onze sanitair gebouwen blijven gesloten.
Op dit moment zijn wij geopend voor de vaste en seizoen gasten met eigen sanitaire voorzieningen. We hebben na intensief overleg besloten om vanaf nu ook open te gaan voor toeristisch kamperen (kort verblijf) en verhuur accommodaties  die eigen sanitaire voorzieningen hebben.

We hebben op dit moment 5 verhuur accommodaties met eigen badkamer/wc die verspreid liggen over het terrein.
(Veluwse Veranda Chalets 6p, Veluwe Safarilodge 6p, Heggies Stekkie 6p, Heggies Plekkie 6p, Stacaravan Veluwe 4p)

Voor het kamperen hebben we een groot aantal plaatsen uit de verhuur gehaald, om meer afstanden te kunnen geven. Het is wel mogelijk het chemisch toilet te legen, deze zitten aan de buitenkant van het sanitair gebouw. 

-  Horeca afhalen is beperkt geopend in de meivakantie dagelijks (25 april tm 03 mei)
   verder de weekenden op vrijdag en zaterdag  (menukaart https://www.zandhegge.nl/horeca )
-  Zeer beperkte recreatie meivakantie kinderen: o.a. knutselpakketje voor in de caravan / speurtocht
-  Receptie beperkt geopend, graag zoveel mogelijk telefonisch  / via email.
-  Buitenspeeltuinen zijn geopend
-  Alle sanitair gebouwen zijn gesloten. (chemisch toilet kan wel geleegd worden)
-  Zwembad blijft gesloten tot in iedergeval 20 mei 2020.
-  Bezoekers zijn in ieder geval tot 20 mei 2020 niet toegestaan op de camping.

 Uiteraard blijven de maatregelen van de overheid van kracht . o.a. beperk sociale contacten, houd 1.5 m. afstand en  geen groepsvorming. En we verzoeken jullie uiteraard ook aan de camping maatregelen te houden die we verder op het terrein hanteren. 

Wij nemen persoonlijk contact op met de gasten die een boeking hebben tot 20 mei om de mogelijkheden te bespreken.
Voor aankomsten vanaf 20 mei wachten wij de persconferentie af die gehouden wordt in de week daarvoor.

Met vriendelijke groeten,

Koos en Lilian van Selm en medewerkers Camping de Zandhegge

Donderdag 16 april  11.30 uur

We zijn net als jullie in afwachting van de persconferentie van volgende week. Op 21 april krijgen we als het goed is te horen hoe het verder gaat na 28 april,daarna kunnen wij ook weer verdere beslissingen nemen. Alle maatregelen die we reeds genomen hebben blijven tot die tijd van kracht.  Laten we hopen dat het aantal besmettingen afneemt en we weer snel (verder) open kunnen.  

We hebben besloten om de horeca elk weekend te openen op vrijdag en zaterdag kunnen jullie snacks en  menu's afhalen tussen 17.30-19 uur. Bestellen kan telefonisch en aan het afhaal loket (raam keuken) Bekijk hier het afhaalmenu

De gasten die we wel ontvangen kunnen in ieder geval van het lekkere weer genieten. Van de vogeltjes die vrolijk fluiten, van de eekhoorntjes die tikkertje spelen in de bomen.  Genieten van de kleine dingen!

Donderdag 9 april 2020 Tijd 14.47

Het paasweekend staat voor de deur πŸ°πŸ°πŸ°

Gelukkig zijn wij nog wel open voor onze vaste- en seizoensgasten die eigen sanitairvoorzieningen hebben, anders was het wel heel erg stil.

Komend weekend hebben wij ook de keuken open om snacks en menu's af te halen. Op zaterdag 11 april en zondag 12 april van 17.30 - 19.00 uur. Bekijk hier de aangepaste menukaart https://www.zandhegge.nl/horeca

Helaas is er dit weekend geen recreatieprogramma en de Paashaas komt ook niet om eieren te zoeken met de kids 

Maar we hebben wel een paar leuke paastips met leuke knutsel ideeën en spelletjes. https://www.zandhegge.nl/kinderen-en-animatie

We zijn overigens alleen geopend voor eigen gasten, bezoekers kunnen we in deze periode niet toestaan.

Ondanks deze vervelende tijd wensen we jullie hele fijne paasdagen.

Koos, Lilian en medewerkers Camping de Zandhegge

Woensdag 1 april 2020 Tijd: 18:00
Gezien de corona omstandigheden is er geen recreatieteam tijdens het paasweekend!

Woensdag 1 april 2020 Tijd: 9.45
Na de persconferentie van gisteravond dindag 31 maart zijn de corona-maatregelen verlengd tot 28 april.
Na uitvoerig overleg hebben wij besloten dat de de camping tot 28 april gesloten blijft voor de verhuur en het toeristisch (kort) kamperen. Wij zullen alle gasten met een reservering in deze periode op de hoogte stellen. U hoeft niet zelf te bellen.
Voor gasten met een vaste- of een seizoenplaats zijn wij vooralsnog open mits zij eigen sanitair voorzieningen hebben.

Vrijdag 27 maart Tijd: 12:17

Klik op onderstaande afbeelding om te vergoten!

Affiche Corona 27-3-2020.PNG

Danderdag 26 maart Tijd 21:03

Beste gasten,

Vanavond heeft de Veiligheidsregio Noord-en Oost Gelderland extra maatregelen genomen ten verspreiding van het coronavirus.  Het advies is: ‘Blijf thuis”. Daarbij hebben ze gemeenschappelijke toilet-,was, en douchevoorzieningen  aangewezen als verboden locaties. Deze noodverordening geldt in ieder geval tot en met 6 april. Onze toiletgebouwen mogen dus niet open!  Dat betekent dat wij vooralsnog wel open kunnen voor de vaste- en seizoengasten die eigen toiletvoorzieningen hebben.  Gasten die geen eigen toilet hebben in de caravan kunnen dus helaas niet komen.

Hier kunt u de noodverordening zelf nalezen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.
We hopen jullie zo snel mogelijk te kunnen ontvangen.

Koos en Lilian van Selm en medewerkers
Camping de Zandhegge

Donderdag 26 maart 2020
Na uitvoerig overleg hebben wij besloten dat de de camping tot 6 april gesloten blijft voor de verhuur en het toeristisch (kort) kamperen.
Wij hebben gasten met een reservering in deze periode op de hoogte gesteld. Voor gasten met een vaste- of een seizoenplaats gaan wij vooralsnog open. Wij hebben hierover een email gestuurd naar onze vast- en seizoensgasten. 

 • Reden voor dit besluit is dat als wij alle gasten laten komen wij de afstand van minimaal 1,5 meter niet kunnen waarborgen op ons terrein en in ons gezamelijk sanitair gebouw. Wij vinden dat we op dit moment onze maatschappelijke verantwoording in dezen moeten nemen ter bescherming van gasten, medewerkers en dorpelingen.

 • De kans bestaat dat de overheden alsnog de komende dagen een besluit nemen over de stroom van toeristen. Hierdoor zou het kunnen zijn dat wij alsnog de camping voor iedereen moeten sluiten. 

 • Uitstel tot 6 april geeft de ruimte om te bezien hoe het virus zich verder ontwikkelt.

  Wij hopen op jullie begrip en wensen jullie allen veel gezondheid πŸŽπŸπŸ‡ toe!

Woensdag 25 maart 2020
Wij wachten nog op maatregelen gemeente / Veiligheidsregio en hopen eind van de dag meer te kunnen melden. 

Dinsdag 24 maart 2020
Na de persconferentie van gisteravond maandag 23 maart zijn de corona-maatregelen aangescherpt m.b.t. alle evenementen en samenkomsten. Op dit moment zijn wij in afwachting van overleg met de veiligheidsregio (gemeente en burgemeester) i.v.m. eventuele te treffen maatregelen voor de camping.

Bijgewerkt op 18-03-2020
Opening Camping de Zandhegge
Vooralsnog gaat de camping vrijdag 27 maart open tenzij anders wordt vermeld. De binnenspeeltuin en de horeca blijven tot 6 april gesloten op last van de regering.  We hebben extra maatregelen opgesteld ter preventie van verspreiding van het virus, lees deze svp goed door. Houd voldoende afstand (minimaal 1,5 meter) tot medegasten en medewerkers, dit geldt ook zeker voor de kinderen.  De receptie is beperkt geopend, wij vragen jullie zoveel mogelijk per telefoon en email met ons te communiceren. Bij de balie hebben wij extra afstand voor onze medewerkers gemaakt. Tevens vragen wij jullie zoveel mogelijk per bank te betalen of contactloos te pinnen

Sanitairgebouw geopend
Vanaf 27 maart gaat vooralsnog de camping open. De horeca en de binnenspeeltuin blijven tot 6 april gesloten en de receptie is beperkt bereikbaar. Het sanitairgebouw op de camping is open, wel vragen wij u voor en na het toiletgebruik de handen te wassen en na het gebuik met toiletbrilreiniger de klink en de bril schoon te maken met toiletpapier. Dit ter preventie van het verspreiden van het virus.

Recreatie activiteiten
Op dit moment is nog niet duidelijk hoe en of de activiteiten van het recreatieteam doorgang kunnen vinden.  

Reeds verkoudheid klachten
Heeft u reeds klachten, dan verzoeken wij u thuis te blijven totdat deze klachten over zijn. Dit om besmetting van andere gasten en personeel te voorkomen.

Heeft u vragen over uw reservering?
Wilt u weten of u verblijf door kan gaan of niet? Op dit moment blijft de camping gewoon geopend, dit kan natuurlijk zomaar veranderen en wij houden dan ook nauwkeurig de berichten van de overheid en de RIVM in de gaten. 

Recron Voorwaarden - Annulerings voorwaarden
Op al onze overeenkomsten zijn de standaard voorwaarden, zoals opgesteld door RECRON, van toepassing. Hierin worden ook de annuleringsvoorwaarden genoemd. Recron is de branche organisatie van toeristische bedrijven in Nederland. Voor meer informatie over deze voorwaarden kunt u terecht op de site van Recron.

Heeft u nog specifieke vragen over uw verzekering?
Dan vragen wij u niet te bellen maar even een email te sturen naar info@zandhegge.nl.Wij proberen uw email zo snel mogelijk te beantwoorden.

Annuleringsverzekering afgesloten!
Heeft u een annuleringsverzekering bij boeking afgesloten op de camping?
Dit kunt u terug vinden op de reserveringsbevestiging. 
Ja, dan loopt de annuleringsverzekering via Recreatieverzekeringen. Zij hebben speciaal een pagina met veel gestelde vragen en volgen het advies van de bond van verzekeraars op. Nee, dan kan het zijn dat u zelf een annuleringsverzekering buiten de camping om heeft afgesloten. Informeer dan bij uw eigen verzekeringsmaatschappij waar de verzekering loopt.

 Algemeen bericht vanuit de RIVM 

Hierbij willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. Er is op dit moment geen reden om vakanties te vermijden of af te gelasten. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus. 
Daarnaast dragen we, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locaties. Het virus verspreidt zich vooral via hoest- en niesdruppeltjes die kort in de lucht hangen. Buiten het lichaam overleeft het virus maar kort. Wie geen symptomen vertoont, vormt amper besmettingsgevaar. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM en hebben we extra aandacht voor: 
-  Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd. 
-  Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.
Kortom; u loopt geen extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting en kunt zorgeloos van uw verblijf genieten. 

Wat kunt u zelf doen?
Het is belangrijk om de standaard maatregelen op te volgen die gelden bij een “normale” griep en verkoudheid, namelijk: 
-  Een begroeting op een andere wijze dan een hand, knuffel of kus te geven is prima;
-  Was je handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep;
-  Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog;
-  Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg;
-  Meldt u meteen als iemand ziek is door telefonisch contact op te nemen met de plaatselijke huisarts en informeer de receptie via
-        Telefoon receptie: 0578-613936
-        Telefoon plaatselijke huisarts: 0578 - 66 12 15

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op:  
https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus
Mochten er vragen zijn dan vernemen wij die graag per email.